Followers

Nov 6, 2012

Rindu nak update...uhuks

Salam.
Alhamdulillah.
masih gagah ke pejabat
walaupun
badan dah bertambah berat
Jalan pun dah makin perlahan
Kaki makin bengkak
lagi lama duduk
lagi lama berjalan
lagi lama berdiri
Lagi bengkak
hai..comey gak kalo kaki bengkak
tapi antara tahan dengan tak tahan je la tahan sakit
Solat masih macam biasa, solat org sihat
berupaya lagi Me rupanya...Haaa...
takpe kan slow...

Tadi Me gi check up
Baby dua2 kepala kat bawah
bestkan...
tadi dpt cucuk utk HB (HB low la pulak!)
Cucuk Tetanus 2nd time (syukur...sempat dptkan kali kedua...)
ade senyum Me di situ
biar pun Doc kata nak czer
Ya Allah..............
doa2 la itu hanya mimpi
Babies, pls be strong for mummy okey
Mummy loves both of you so much
takpe, mummy tak pat tido lena malam2..
janji Babies selesa tido dlm perot mummy...
(sesuai ke panggil Mummy???) hieieieieie....

Ramai aunty2 n uncle2 nak tgk baby twin mummy
InsyaAllah...... doa kalian, sentiasa mengiringi perjalanan ku
Amin...................

pst: mcm nak MC je rasanya... Ya Allah pohon perlindungan dan kekuatan dari mu...

28 princes N princess Yg Sweet:

Kesuma Angsana said...

jaga diri baik2 ye !

::EIDA:: said...

Take care kak! ;p

baby lydia said...

layak jek kak,dya pn suke pngil mummy n daddy ^^
akk moga2 smuanye selamat tau..x sabO nk tgk twinss

.: iEyLa :. said...

I.Allah moga dipermudahkan segalanya...
babies sume cpt2 kluar tau..xsabar aunty nk jmpe..weee...
akk be strong and take care tau...

mama aryan said...

yak sabar akak nak tunggu sikembar ni lahir..moga dipermudahkan segalanya ye emme..

puan.mila said...

emme, awk bakal dpt ank kembar ke?? bestnya..bila due nya?? take care ye...

::.GeiNa.:: said...

emme kuat....dah tk lama due ko kan...heheh..insyaallah semuanya akan berjalan lancar...ko sehat baby2 pon sehat...=D

Camy Alya said...

wahhhh! tahniah kakk :)
tak lama lagi dah nak due.
bermakna dah lama juga lah kita kenal kan :P

BERT said...

dah dkaat nak bersalin la tu kak...happy dengar bby dah keduanya kat bawah.. jgn putus asa.. teruskan berdoa, baca surah mariam tiap2 hari, dan pujuk2 baby ikut jalan bawah.. moga doa akak dan kami smuaa diperkenankan... harap akk tak czer macam saya kak.. lagi2 kembar.. moga akak selamat dan dipermudahkan ye kak emme.. lebyu kak :))

Nanak said...

hi kak Me,
adoi..ingatkn dah bsalin..ehehehe..
samalah kita..makin rasa berat..dahlah babies sgt aktif..perut pula asyiklah mengeras..
klu kepala babies dua2 kat bwh okla tu..ada harapan bsalin normal..
mummy? ok apa :)
take care.

Ibu Kembar said...

sabar....sket masa je lagi kan....tu la pengorbanan sorang ibu..hukhuk saya nie pon belom pepe dah xlarat...aduhaiii redha je ngan rezeki yg Allah beri....org lain tu ramai yg nak dapat wiwin....pepon moga selamat sumenya :)

Ena said...

Moga semuanya baik2 saje kan me..

ena pun tak sabar nak tengok twins tu..

aquagugurl said...

Sama le kita..saya pun verangan nnti ada anak,nak suh pnggil mummy w/pun nmpk cam hover sikit..hehe..

azizah :) said...

InsyaAllah semoga Allah permudahkan segala urusan akak n di mudahkan untuk bersalin..Amin Amin..

Nur Imaan Qalisya said...

rasanye tak terlambat kan..congrats...terlalu sibuk smpai tau2 aje mE dh pregnant bb twin...huuhuh

nuyui a.k.a miss YUI said...

hihi..ta sbr nak tgk..

munna said...

dah tak lama ye emme.... mmg tak sabar nak tgk twins emme

eT said...

kite pon xsabar nk tunggu twins ni kuar..mesti comel...teringin gak nk twins :)

♥ ROS ♥ said...

Kuatkan semangat yer kak emme... Normal ke czer sama jer".pahala byk tu... Asalkan keduanya selamat... Sayangg kak emme... :)

rieda_ffya said...

me...kalo x sehat mc jer la...jgn paksa diri..

adyna said...

rest banyak2 ye emme..semoga sihat2 selalu :)

adyna said...

mesti comel nanti ;)

Mrs Lurve said...

moga semenya baik2 je..memg xsbar pun nk tgk baby twins nie

wahida said...

sedangkan mengandung anak sorang pun dah tak larat, inikan pulak ko yg bwk dua baby dlm perut...mmg dugaan yg hebat tu...

bykkan sabar ye emme, byk pahala ko tu...

QasehnyaRania said...

insyaAllah..
tak sabar nak tengok babies akak ;)

Cinta Misteri said...

Emme take care yep. Klau duduk tu, jgn gantung kaki. Means kaki mesti letak kat lantai bila duduk atas kerusi.

m@m@yAyA said...

lor ingt akk da bersalin~
yaya da xsbr nk men2 ngn baby win2[twin]

Insyallah kak,semoga segalanya dipermudahkan~

nadia said...

tak sabar nak tengok twin kak emmeeeeeeeee!

Post a Comment

tq 4ur comments~