Followers

Jul 8, 2013

Lagi 2 hari Masuk Bulan Ramadhan 1434H

Credit to deviantart.com..tq..


Selamat Berpuasa kepada semua rakan maya skalian,
buat famili, famili mertua,
buat semua kawan2 yang mengenali...
Semoga kita dapat menjalani ibadah puasa dgn sempurna
InshaAllah...
Semoga juga Ramadhan kali ini menjadi Ramadhan yang bermakna kepada kita semua
Amin...........

(Bagaimana lah rasanya berpuasa bersama anak-anak? Ini lah pertama kalinya...moga dipermudahkan...moga sihat semuanya...)

pst: entry ni kene up awal, takot bz.. rugi la skiranya tak dapat ucap dan sampaikan kat kawan....

21 princes N princess Yg Sweet:

Kakzakie said...

Selamat beramal ibadah di bulan mulia ini Me.
Moga ianya lebih baik dari yg lepas-lepas.

Nazayiena Ayiena said...

Slmt berpuasa buat emme dan family.....puasa thn nie dgn si kembarkan.......

lizz said...

sekejapjerkan malam ni penentu esok atau lusa pose kan...salam menyambut bulan ramadhan...

azizah :) said...

Salam ramadan al mubarak kak.. moga2 dapat jalani ibadah puasa dengan sempurna..

Munnafendy said...

hi kak emme...slmt bpuasa jgk. tu la, thn ni camana la gamaknya bpuasa bila ada baby kn..hurmm

*akak tq 4 advice :)

~~AzaLea~~ said...

Selamat menyambut puasa Mama n Papa Azalea..

:: Mrs.SyahNia :: said...

selamat berpuasa sis ;))

yupp ramadhan pertama bsama ank-anak
hrp2 twins suma baik2 sbb mama nya
penat berpuasa.. ;)

ain, puasa thn lepas tgh mabuk2 prgnantkn twins,
thn ni kita sahur sekali ngan twins..

Ena said...

Salam Ramadhan juga buat emme sekeluarga..

Ena ada je ni.. cuma tulah.. sejak keje kat ptrjy ni agak bz sikit.. pastu jam 4.30 dah balik dah.. rasa mcm terkejar2 je emme.. nanti lah ye.. ena update.. Terima kasih emme.. :-)

ieda immi said...

selamat berpuasa buat emme dan keluarga juga kan ;)

Kesuma Angsana said...

sama2lah kita yer

Eye_nee said...

Ramadhan Kembali
Suci kan Hati
Bersihkan Jiwa
Mohon Ampun kan segala Kata
Secara sedar atau tiada sengaja
Terkecil hati kamu jika ada
Semoga Puasa Kita beroleh Redha NYA....

Nurfaezah Abdullah said...

selamat menyambut bulan ramadhan too :)

fae follower #695 from segmen deqla http://norumara.blogspot.com/2013/07/senarai-peserta-mini-segmen.html

http://nurfaezahabdullah1712.blogspot.com/

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

Salam Ramadhan jugak utk U..;p
Nak jawab soklan u nie..hehehe
Yer I keja gomen tapi kat Penang..
Keep In Touch yer,..bole tukar2 cite...;p

MulutPayau said...

Selamat berpuasa dear...
Semoga Ramadhan kali ini lebih bermakna....

Nanak said...

selamat berpuasa kak me & family :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

slmt berpose sis =)

Masha Meisters said...

yup...esok puasa! selamat berpuasa kak :-)

wahida said...

selamat berpuasa dear!!

mama aryan said...

salam emme...

selamat menyambut ramadhan ye

Deqla Manjew said...

salam ramadhan ... selmt berpuasa kak.. esok deqla start WP1.. hihi.. akak?

Kesuma Angsana said...

singgah jgk & nak wish selamat menjalani ibadah puasa dan mudah2an amalan kita diterima Allah swt hendaknyer !

Post a Comment

tq 4ur comments~