Followers

Jul 31, 2013

Wordless Wednesday: Mood Raya

copy n paste saje lah!

Salam.
Sihat?
Me sihat..
twin? Alhamdulillah...
baru baik dari demam
demam nak besar kan...

bila kowang start cuti?
tahun ni Raya mane dulu?
Me balik Perak dulu sampai raya kedua
then terus balik kg mr HuB...
mano laaei kek nogori sembilan lah!

pst: Me tak pandai nganyam ketupat..
tangan ni takde seni.. hehehe...
kowang mesti teror nganyam kan!
jeles la...
Me makan ketupat sgttt pandai
hahaha~

opss,,?!!! tak jadi wordless dah..hahaha!

 

22 princes N princess Yg Sweet:

Kakzakie said...

Kakak boleh menganyam ketupat Me. Boleh juga buat bentuk 3-4 jenis. Kalau dah letih buat yg segi empat je. Kalau dah biasa mudah aje Me...

nuyui a.k.a miss YUI said...

wslm..sihat.. yui cuti biasa tu je..hihi..

spnjg idup tak pernh lg anyam ketupat..lalala.

:: Mrs.Eady :: said...

Dah raya awallll :)

MulutPayau said...

Akak pun tak pndai anyam ketupat....

-Sara- said...

sara pon tak penah nganyam tupat emme.. nasib baik kt umah mak metua dia buat sndri je..nantu ni duk tgk jee..hahaha..ni namanya nantu hantu! haha :P

Sidratul Muntaha said...

selamat ari raya!
ketupat!!

Eye_nee said...

Akk pun boleh anyam juga...2 jenis yg 4 segi dan ketupat bawang...cuti bermula 7-13...Selamt pulang kekg yer..pandu berhati-hati tau...Sayggg kamu...

azizah :) said...

Alhamdulilah jijah n baby sihat kak :)

jijah pon xpernah anyam ketupat.. seni pon xde..hehee

raya ni raya rumah mak jijah jelah.. lagipon suami xbalik beraya.. ada kat sabah ha..hee

Ena said...

Wahhhh... ketupat..
pun sama. tak reti menganyam.. ketupat pulut daun palas tahu la jugak.. tahun ni Insha Allah.. leh buat saam ngna mak.. yeayyy!

IbuNoey said...

sihat..hehe..tahun ni balik kampung Noey kat Sabah.. nanti memang nak anyam ketupat ni..

bunga said...

xpandai bunga nak mengayam ketupat ni..

erienz said...

samalah x pandai anyam ketupat..huhuhu...
wah, insyaallah maybe kite dpt berjumpa raya ni...rin raya ke-3 ~ 5 kat jelai...

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

Yana pandai makan je :)

Deqla Manjew said...

deqla failed bab menganyam ni tau.. hahhahaha... ;p

wahida said...

aku pun sampai dah tua ni nok, tak reti2 menganyam ketupat...huhu...

Riedaffya ibrahim said...

sy lagi fail nak buat ketupat ni me

Izni Hafiz Abdul Rashid said...

Teman pun tahun nie beraya di Perak juge... Next year turn Kelantan pulak... :d

ainnoraini said...

mmg tak pandai menganyam ketupat ni..dah belajar byk kali tak menjadi jugakkkk...tension jer tau..

E'in said...

kite tiap2 thn mmg raya kat jb je kak... org xde kg laa katekan... huhu..

ein mmg xpandai anyam ketupat.. contoh lau thn nie abah ajar, thn nie jelaa ein ingat... nak suh wat thn dpn mmg konfem lupe! sampai abah dh mls nk ajar lg... hahahaha

Kesuma Angsana said...

selamat hari raya , maaf zahir & batin juga yer

eita said...

ita lagi feel kalau bab menganyam ni...

ita takde kampung nak balik...

Masha Meisters said...

hehe,,tahun ni tak join mak buat ketupat sebab kerja....
anyway,selamat hari raya aidilfitri maaf zahir dan batin emme :-)

Post a Comment

tq 4ur comments~