Followers

Aug 5, 2013

Salam Syawal 1434H


Assalamualaikum wbt.
Sihat ke semua?
Puasa tinggal lagi 3 hari je lagi...
Rasa sedih pun ada juga.. 
Ramadhan bakal berlalu pergi...

Syawal pula dtg bertamu..
sebulan kite puasa
sebulan juga kita raya

InshaAllah...
moga segala nya dipermudahkan..
segalanya dipelihara mu Ya Allah
agar lebaran kali ini bermakna
bersama seisi keluarga..
bersama berkumpul
memeriahkan suasana...

Tahun ni amat2 istimewa
sebab ada Airis n Eryna...
moga Twin n anak2 kita sihat sentiasa
sonok collect duit raya kan...

Apa pun dlm kite gumbira...
jgn lupa setiap perbuatan 
setiap perkerjaan, 
apa yg kite lakukan,
hendaklah sentiasa berhati hati..terutamanya
ketika memandu.. 
Hati2 di jalan raya...
Beringat la selalu...

membebel seblum cuti raya...
bukan selalu kan..

hehehe...

pst: cuti balik Slim River, raya kedua pulang beraya kg Mr HuB lak kat kg nya di Rembau...
cuti lebih kurang 1 minggu gak la...Selamat pulang beraya ya!
blog pun cuti raya (kot2 terupdate lak kan..hehehe)

18 princes N princess Yg Sweet:

ainnoraini said...

selamat menyambut hari raya yg bakal tiba tak lama lagi...
maaf zahir dan batin...jika ada terkasar bahasa yee..

Irfa said...

dear emme..
tq singgah blog happyirfa
slm kenal dari saya ;)

slmt berpuasa

Ena said...

Salam Aidilfitri dan Maaf zahir batin juga dari ena buat emme sekeluarga

aquagugurl said...

haha..kowt dpt line clear kat kg, leh ar update blog..

Selamat Hari Raya Aidilfitri to eMMe & familiy..Maaf zahir & Batin..dah ada anak ni sonok ar mengumpul duit raya..bawak beg besor sikit,tau..hihi

Deqla Manjew said...

SELAMAT HARI RAYA.. MAAF ZAHIR BATIN BUAT AKAK SEFAMILY.. =D

Kakzakie said...

Salam aidilfitri dan maaf juga dari kakak Me.
Jgn lupa gambar-gambar twin masa beraya kakak nak tengok lepas naik kerja...

Kesuma Angsana said...

slm singgah & ucap selamat hari raya maaf zahir & batin yer !

Sidratul Muntaha said...

Taqabbalallahu Minna Wa Minkum Wa Ja’alanallahu Minal ‘Aidin Wal Faizin

MulutPayau said...

Salam Aidilfiti dik....
akak mohon maaf andai ada terkasar bahasa spnjng dop mngomen kat blog ni...

mama aryan said...

salam emme..

selamat hari raya maaf zahir dan batin ye..

insha Allah due akak hujung bulan ni,sempat lg kot nak makan lemang ngan rendang...tak sabar nak beraya ni hehehe

aizamia3 said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri..
Moga Aidifitri kali ni lebih bermakna berbanding tahun sebelum ni.. ;)

Riedaffya ibrahim said...

sonok ye me ada gugurl...selamat ari raya me..maaf zahir batin....nnti update gambar raya ye..pelok cium utk twin..

azizah :) said...

kak emme.. bestnya lama cuti..

di kesempatan ni..jijah mohon maaf jika penulisan jijah dalam blog ni ada menguris hati akak..
doakan jijah sihat, selamat dan kuat untuk mengharungi proses bersalin nanti...

selamat hari raya yer akak family :) bestnya ada twin untuk beraya..

the malay male said...

selamat hari raya, maaf jika ada terkasar bahasa ketika memberi komen di sini

erienz said...

selamat hari raya...
emme, rin dah balik jelai esk...maybe sehingga hari ahad berada di jelai...insyaallah, kl x kemana2 kite jumpa...

♥ ROS ♥ said...

Selamat hari raya :) maaf zahir batin.. Bestnyer twin dh nk merangkak.. Anak ros:(

nuyui a.k.a miss YUI said...

slmt hari raya kakak syg..

berhati2 ya..

=)

adyna said...

Salam lebaran untuk emme sekeluarga ;)

Post a Comment

tq 4ur comments~