Followers

Aug 20, 2013

Besarnya Header Baru heee~

Assalamualaikum wbt
Sihat kowang?
tgh makan kat open House ke?
jaga pemakanan tau..
jgn main belasah je makan..

Mood raya kowang camner?
Mood raya Me skrg ini selagi Syawal belum melabuhkan tirainya...
Selagi namanya Syawal.. kita rayakan lah...sambil kutip duit raya utk anak2...

hehehe...

Mood raya datang bila tatap gambar keluarga yg sedondon
Besarnyaaa...gambar...

Ada kawan2 Me yang boleh kecil kan bagi molek skit?

okey tak gambar kami?
sebab cantik, sebab dah edit..
jadi cam same lak muka twin nih
heee~

24 princes N princess Yg Sweet:

Kakcik said...

Gambar yang cantik. Tak edit pun tak apa. :)

the malay male said...

besor bebeno

eMMe said...

@the malay male camner nak kecik kan, tak reti den...

Ena said...

Cantik cantik cantik!

heheh..
untung la ada header baru..

puteri211079 said...

Cantiknya emme....gambar tu...nak edit gambar kena ader photo @ graphic editor software mcm photoshop ker?.Kalo ader leh edit sendiri...

mama aryan said...

salam emme...

mood raya akak dah berkurang ni,sbb berdebar tunggu baby baru lahir

IbuNoey said...

hehe..Noey punya header dulu pun besar gedabak.pastu edit guna photoshop cs3..ni nak edit lagi next time header tu..tapi cam malas lagi..

Deqla Manjew said...

wahhh cantiknye gmbr raya.. kalo deqla ada anak nk buat mcm ni jugak la..hihi.. tp akak nape mcm x senyum je tu? hihihi..

azizah :) said...

gambar dah cantik kak.. tapi besar sikit.. jijah pon xtahu nak kecikkan header tu..

aquagugurl said...

alolo..chweeetnya twin eMMe..bersemangat nak baby twin cam eMMe gak..hehe

Riedaffya ibrahim said...

alala..comeinye twin...me comei gak tau...sweet aje semua

Kesuma Angsana said...

vey nice header lah dear !

Cik Puan Rara said...

ok dh tu.baru puas hati bukak blog nmpk pic besorrr.hehehe

E'in said...

amboi kemain header... gmbr sedondon thn nie... :)

Izni Hafiz Abdul Rashid said...

Perggg... dah macam frame gambar kat rumah tuu...

Kakzakie said...

Mata kakak terus tumpu anak dara twins Me tu. Memang seiras betullah Me. Pakai baju kurung macam dah besar pulak:)

ieda immi said...

ahahha aah terkezut akk .. ingatkan masuk umah saper tadi kan ;)

comel2 kembar bergaya .. x sabar tgk mereka membesar !

Munnafendy said...

header ni mcm mengalu2kan org dtg beraya..hehe

Wak Gelas™ said...

dh mcm retiss makk.,ahHKs

BERT said...

waaaaa jelessss.. nk jugak brgmbor gini hihihii.... cantik kak.. tayah tukar header.. biar je camni... baru ade style huhu

are_lin@yu said...

wahh cntiklah dear..epy family ;-)

adyna said...

Besar senang nampak ;) terbaekk

NurziahYahya said...

Walaupun header tu besar tapi canti la eMMe. Macam tak payah kecilkan je. Tapi kalau nak kecilkan gak boleh guna PHOTOSCAPE - paling senang & mudah ;)

Cinta Misteri said...

Salam Aidilfitri Mama Twin!!!

wahhh....sedondon di pagi raya nampakkk......

Post a Comment

tq 4ur comments~