Followers

Jul 23, 2013

Twin Genap 8 bulan 23.11-23.07.2013

Alhamdulillah..
moga twin Mama sihat sihat selalu
senyum selalu
ceria selalu
takmau sakit sakit selalu
susah hati mama tau!

lasak lasak selalu takpe..
mama senang hati...
jerit jerit dok main2 takpe..
tu tandanya sonok main la tu...
nangis tanda lapar takpe..
mama boleh buatkan bubur utk kalian anak anak mama
nangis nak tidur mama n papa boleh layan lagi
tapi kalo nangis tak berhenti
mama papa mmg susah hati
apa ubat nak mama papa bagi...

Mama sayang Airis
Mama sayang Eryna
Papa pun sayang Airis n Eryna
Kasih sayang membawa ke Syurga
Mama harap suatu hari nnt twin jadi anak yg cerdik pintar
solehah....
menten comel okey!

InshaAllah.......... kita bahagia selamanya bersama sama bina keharmonian dan ketenangan...

Amin............. YarabbalAlamin...........

pst: Gambar terkini..twin ? InshaAllah kalau ada kesempatan Mama amik gambar mereka....
yg dah pandai menjulur, mengangkat badan utk merangkak, posing2... adoi geram tgknye, hahahah!
sonok kan tgk aksi anak2 kita nak membesar........ hahahaha... sonok lagik... Moga Allah swt sentiasa lindungi kami semua!

17 princes N princess Yg Sweet:

qaseh johanna said...

dah besar twin emme ya.. dah nak merangkak pon..syukur Alhamdulillah..penantian yang dinantikan dibuahkan dengan telatah comel twin..

syukur sangat tengok rezeki Allah yang maha hebat ni pada emme.. :')

emme..untuk pengetahuan emme..baby kat blog saya tu bkn anak2 saya.. anak buah, Jasmin.. saya belum punya rezeki ke arah itu.. even dah 3thn ++ kawen.. saya redha aje..

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

Alhamdulillah..I baru nak tnya gambar...tgk dah jawab..hehehe okey nnti share tau gambar twin..mesti comel..;p

erienz said...

bilelah dpt jumpa twin ni yunk...harap2 raya ni bersualah kite...nama twin pun mcm nk sama ngan cik erin je...hehehe...

E'in said...

amin amin amin...

IbuNoey said...

wah..bestnyer dpt kembar..Noey dr dulu lg teringin nk dpt kembar..

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

Amin..semoga twin membesar dengan lebih sihat.

Deqla Manjew said...

amin... deqla doakan juga... =)

Izni Hafiz Abdul Rashid said...

Twin awak sepasang yer...?

Munnafendy said...

Alhamdulillah....gmbrnyaaa?????? nak nak!

Nurfaezah Abdullah said...

semoga kembar membesar dengan sempurna dan sihat selalu ^^ bestnye kalo dapat anak kembar hehe.

fae dah click kat imotiv ad tu. tapi x tau lah if my click tu counted in. just takut if pihak pengiklanan tu only kira click stats from m'sian je. ada masuk dalam stats x? fae bruneian btw ^^

azizah :) said...

Alhamdulilah twin makin membesar dgn jaya..smoga semakin sihat..

Eye_nee said...

Semoga twins sihat2 selalu....

Kesuma Angsana said...

hehehe time flies now yer !

wahida said...

Alhamdulillah, hepi aku dgr...
semoga twin sihat2 selalu...takmo notti2 tau...

wahida said...

emme, hepi belated beday sayang!!

NM03 said...

ye la mama.... cepat ar kasik gambar baru...

Cik Puan Rara said...

alahiii dpt twin ke.best nya! pic xde ke.hehee

Post a Comment

tq 4ur comments~