Followers

Aug 11, 2011

Berbuka Bersama Kawan-Kawan Semalam~

Hye!!! Entry Kedua hari Khamis...


Qaid dan Mamanya Firah
Mama Papa Qaid
 
 Sementara tunggu waktu berbuka...........
Tetamu Khas.......heheheh...
 Peace dari Huda.....yg memeriahkan suasana.....

 Auntie Nurul
buat perut saya n anda semua berkeroncong sayuuu kan..... heeeee~
Order kami dah sampai........

 Wati Seafood, Serdang, mmg tak mengecewakan kami.....
 Kurma dari Al-Ikhsan sumbangan Papa Qaid
Telur Bungkus bukan saya order, saje join nak snap gambar makanan yg sedap!

10 princes N princess Yg Sweet:

cheqna said...

esok cheqna ada agenda besh..hahahaha tungguuuuu

NM02 said...

best berbuka ramai2 cenggini kan

Ena said...

bestnyer.. dah lama tau buka poser reramai gini.. uhuhuhu..

emme,
betul dah tarih lahir anis tu sbb dier lahir awal 2 minggu dari due sebenar.. sepatutnya bulan November duernyer... tak sabor2 nak kuar.. hehehhe..

a.samad jaafar said...

bestnye la kalau dapat berbuka mcm ni.. dulu masa duk kajang selalu je kawan2 datang rumah.. sekarang.. kawan2 jenis yang otai2.. mana nak di deme mende2 mcm ni..

MulutPayau said...

Assalamualaikum dik... Wah..seronoknya dapat berbuka puasa ramai2...

erienz said...

Bestnye dapat berbuka bersama kenkawan...mst meriahkan...

RozSyah said...

beb..kat mana kedai ni?

tizi zabirah said...

akak emmi , jeleeesss nyaaaa , dah lame tak bebuka ngan kawan kwan n family kat luar.. hehe :)

CETUSAN SEIKHLAS RASA said...

Wah! Seronoknya eMMe... Rindu suasana berbuka ramai-ramai macam ni.

MOH KEMBARA said...

Assalamualaikum Yong Emme,

nampak santai, berkelah di bulan posa!

Post a Comment

tq 4ur comments~