Followers

Aug 1, 2011

Pening La~

Tak tau kenapa

kowang tak pening ke?

sebab puasa ke?

Haha! Alasan............

takpe, masih boleh bertahan

InsyaAllah.................sampai waktu

Selamat Berbuka

apakah Menu berbuka kalian? Jgn sumbat2 banyak2, nnt tak larat Terawih....

Pening la...cepat la jam 4.30 ptg....huhuhuu......

16 princes N princess Yg Sweet:

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

sy pon xsbr 4.30 ni..huhuhu..

sbr sis..

cheqna said...

cheqnq sdg berilek2 di rumah

Kaki Wayang said...

alasan la tu xnak pose..mama ni..geget kang..

Ena said...

tu la.. dok pk nak balik je ni.. heheh.. ops!..

napee sampai gitu seklai peningnya tu emme? uhuhu..

Ena said...

emme,

tak pe.. cancel je.. ena pun kdg pelik nape mende gitu muncul.. tak suka kan!.. haihhh!

Kaki Wayang said...

Hahahahaha..nak panggil mama jugak..panggil mak tak besr..xmanjew giteww..

Selamat berpuasa yer mama..jangan sampai jadi babon taw..nanti x comei..

Miss Layaleya said...

DarLing, mmg sbb posa la.. I pn pening ni.. nnti dh masuk hari seterusnya ok la.. oksigen x spai ke kpala sbb kurg minum air..

a.samad jaafar said...

hihihi.. dah minum panadol ???

mE.. selamat menjalani ibadah pose ye.. saya doakan mE sentiasa sihat sepanjang ramadhan ni..

Mrs Nageb said...

ntah2 pening sebab tak pat nescafe...huhuhu untuk org yg addicted cam I mmg akan pening kalau tak dpt.. :)

.: iEyLa :. said...

huhu..mcam2 alsan ek kalau pose ni..
jgn ponteng pose tau..hihi

@in said...

Selamat menjalani ibadah berpuasa buat ermi sekeluarga.

Eye_nee said...

fenin????.....first few days jer ni sis...sok lusa dah ok la tu...

Dilla Ady said...

salam ramadhan me..dilla tak pening tp tgh sakit kepala skang nih..

munna said...

SELAMAT BERPUASA BUAT EMME ....

D_08 said...

chaiyok..chaiyok cik eMMe....
udah tak lame dah ni....sabo ...sikit je lagi tu....

P/S: entri awok tu takde tuju pade sape2 ye......

RozSyah said...

emme:aku balik kul 5 mcm biasa..kementerian aku thn ni hanya yg tinggal KL je balik 4.30ptg..

Post a Comment

tq 4ur comments~