Followers

Feb 13, 2014

Mama Ngantuk La Nak.....


Bila tak cukup rehat
tak cukup tidur
siang malam uruskan keje 
di pejabat mahupun di rumah
seringkali berlaku kejadian seperti ini
anak dah tidur kita mane boleh tidur...
kadang tu tak tahan, same2 la tdo kan..
itu la pengorbanan seorang bernama IBU...

pst..pst.. jom tdo jom, hahaha...

13 princes N princess Yg Sweet:

D_08 said...

errrmmmm...awok sengih soghang2 bace entri mike ni... sbbnye sape2 yg udah kawen mmg lalu bende ni... tambah mike cik eMMe.... kembo ... sabo la yeeee

Fiza Rahman said...

Hebat kan kita sebagai ibu nih.Kerja rumah non stop.

:: Mrs.Eady :: said...

tak bleh tido..sebab lunch time waktu menyusu kat taska T___T

norey said...

hahahha..mata pandang jamm..cepat la rehat..nak tido ...hehehheh.anak merengek sikit terus bangkit bangun...tido² ayam je....itulah kasih dan pengorbanan ibu

Eye_nee said...

Inilah IBU sis..mana ada sitilah rehat bg mereka..yg bekerja yg duduk dirumah tu pun sama juga..lagi letih kan...Sib baik akk ni anak ada 2 yg dah besar..ringan byk sgt kerja2 kat rumah tu..tunggulah twin besar nnt kan...bolehlah bantu2 mana yg patut...

mama_saly said...

memang bgini lah kita ibu2...heheee....super bizi...

Kesuma Angsana said...

faham sgt tu... hehehe

ewanthology said...

besar pengorbanannya

nuyui a.k.a miss YUI said...

jgn lupa rht sama ya kak.

Izni Hafiz Abdul Rashid said...

mmm... sebagai seorang ibu, kesihatan juga perlu di utamakan...

- AZIE - said...

tu yg ibu ni dipanggil supermummy...hebat belaka

cujen lejen said...

leka saya dok baca entry akak yang lepas2...saje je baca nak cari tips macam mana nak dpt kembar...
rupanya kita sama..lambat dapat baby...tp akak best sebab sekali dapat, terus dua...hehehe..
comel2 pulak tu si kembar tu..mesti seronok kan...

Deqla Manjew said...

hebat insan yg bergelar ibu ni.. semestinya deqla x penah laluinya lagi..huhuhu...

Post a Comment

tq 4ur comments~