Followers

Feb 26, 2014

Twin Demam 3 Hari Hari Ini Kembali Bertugas

Alhamdulillah.. semua sihat kembali
Setelah 3 hari menjadi 'doktor' di rumah merawat dan menjaga twin
Tak lena dibuatnya...
penat melayan karenah twin
merengek nye meragamnye
Tak tau ape diminta twin
tapi yg pasti bile didukung senyap...
hahaha...
Start Demam hari Ahad balik dari umah mak di Sentul..dah start dedar twin...
Ari Isnin ingatkan twin Ok n sihat.. tapi tak sangka demam panas... (panas yg tak membimbangkan..)
terpaksa la cuti n cari PA ganti... (kelam kabut skit la..)
Settled.
Bagi ubat apa yg ada di rumah,
coz last month pun mereka demam, just continued ubat itu
sihat di siang hari
tiba malam demam, batuk kahak, selesema...

Selasa,
Demam semula siang nak siap gi keje kononnya...
kene cuti lagi..
uruskan pencarian PA ganti. Settled.
Takleh jadi ni.. harus ke klinik utk check darah mereka.

Alhamdulillah Normal, ade viral katanya Doc
Demam tiada.
sehinggalah malam tadi
hanya batuk kahak yg tinggal
hope hari ini Twin ceria n sihat sepenuhnya...

Rabu.
Kembali bertugas
Selamat Bertugas uolsss...

pst: jgn lak mama pun demam pas ni... huhuhu.. agak2 kelam kabot tak papa?:P

8 princes N princess Yg Sweet:

Shark Kay said...

aisey..
cuaca panas kot yg buat dmam tue.
kesian pula baca.
hope twin sehat harini.
kembali aktif seperti biasa.
kembali comel seperti biasa :)

Fiza Rahman said...

Alhamdulillah...twin dah sembuh. Smoga mama twin sihat hendaknya.

Eye_nee said...

mcm ni lah sis...sementara nak tunggu meraka besar kan...demam tu dah biasa dah...kalau demam jer tak per..kalau dpt siap pakej batuk selsema tu..adoihaiii...boleh hilang sabar kita melayan kerenah mereka...

:: Mrs.Eady :: said...

cuaca tak menentu skrg ni kan..

cheqna said...

alhamdulillah
mama kena kuat ye..jangan demam =)

BungaTulip said...

Musim la skrg ni..mungkin faktor cuaca jugak kot..
semoga twin sentiasa sihat..

ewanthology said...

musim demam ni....

nuyui a.k.a miss YUI said...

kesiannya,, jgn mama dmm tau..

kena kuat =)

Post a Comment

tq 4ur comments~