Followers

Feb 6, 2014

Why Do Babies Cry?


Salam All...
Semalam si Adik iaitu Eryna takmo tido bwh, mau tido atas pangku, enjut2 tido...
angkat je dari pangku bantai menangis jerit jerit...
Ade masa moody juga anak-anak kita ni time tido pun ada je akalnya...
mama ngantuk la ni...
time lunch hour 
rasa mau lelap skejap...

kenkadang kita taktau masalah mereka, kenapa sedemikian tangisannye..risau juge..
so far pagi tadi tido elok je.. sampai ke Taska lenanya... jeles mama...

pst:zzzZZZzzz

8 princes N princess Yg Sweet:

norey said...

Betul..kdg kita xtahu punca masalah..tapi alhamdulillah....xberlarutan tangisannya..

:: Mrs.Eady :: said...

nak manja la tuu :)

Muhammad Taufiq said...

Hye, saya suka baca blog awak, baru2 ni saya baru blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

Kakzakie said...

If the baby don't even know why she/he cried for sure mummy become headache Me.
But normally baby hungry or uncomfortable so she will cry..

mama_saly said...

bb nangis n meragam ada sebabnya... hehe..tp kita tk tau kan....itu normal budak...

Fiza Rahman said...

Ada lah tu yg dia rasa tak selesa.

BERT said...

mmg byk sebab kalau bby ngs ni.. nopal nangis kalau dia ngantuk, lapar, kembung atau sakit je hehe..

Deqla Manjew said...

risaulah kan kalo baby nangis nih..

Post a Comment

tq 4ur comments~