Followers

Sep 3, 2014

Jalan dan Lepak di Melaka...

30 Ogos 2014 ( Pagi- Bertolak dari rumah ke Melaka..)

 Sampai kek Melakau lepak umah adik ipaq satu malam...
lepak reramai.. adik bradik Mr. Hub... riuh setaman, heeee~

 bersama-sama anak -anak buah Mr. HuB yg becok2 belaka...

 Sebelah tu biras saya.. Kak Ngah (sebaya saya tau..)
Ni lepak kat Pantai Puteri,
Sesat tak jumpe Pantai Klebang
tu salahkan org yg membawanya..kami folow jerkk...
time ni perot mama laparrr sgt..
grrrrr...grrrrr....

 time nak balik jem plak... tau la cuti 3 hari kan
ramai worang datang jalan2 Melaka...

 ini budak Eryna namanya.. time mama dia ngah mandi 
dia jadi mak guard depan pintu bilik air, hahaha..
kes tak panas enjin lagi... lom mau dgn sape2..
gitu la anak ku nan sowang ni...

 31 Ogos 2014 ( Mr HuB telah bungkuskan coconut shake buat lunch hari itu....)

Cuaca di Melaka ketika itu, sgt la luar biasa panasnya..
nampak kulit Kakak Airis merah2 area mata...
sian.. tak biasa panas camtu laa..
kulit sape?
kulit Papa, tak tahan panas, hahahah....

Sekian, kisah kami...

13 princes N princess Yg Sweet:

nuyui a.k.a miss YUI said...

sronok jln2.. bila lg yui nak smpai melaka.. nak merasa coconut shake..hhihi

SSulieana said...

owh eryna pemalu orangnya ye...hehehe...sedap sungguh coconut shake tu....slurrpppp!!!

Daddy Ziyyad said...

selalu sangat saya baca org minum coconut shake kat klebang ni..
tak lah ada kesempatan nak try lagi...hihih

Elya Roza said...

Elya dah lama nk g klebang nk pi minum kokonut shake .. Dok terliur je org dok post pasal tuu

Kakzakie said...

Dah kaya org yg jual coconut shake ini kan Me...
Femes betul tempat ini..

nur anis said...

teringin nak try coconut shake tu..tak pernah try lagi...

tiga lalat said...

Salam. Hee saya juga belum pernah merasa air coconut shake yang sudah lama popular.

lieyalatif said...

umah mertua lieya kat pantai puteri tu...dekat ajek heheeheh... mmg kalo balik melaka lieya tak lepas kan peluang lepak pekene coconut shake klebang sedap tuh...pastu balun nasi lemak die 3-4 bungkus hahaahahah....pastu usap2 perut mata ngantuk hahahaaha

Fiza Rahman said...

Bestnya jalan beramai² macam ni. Meriah.

Nurul Aainaa Nadirah Bt Zainul Fuad said...

Assalam Kak Emme.. ingat kite lagi tak? Saje singgah sini =D

http://www.aainaa-nadirah.com/2014/09/hasil-ketara-penggunaan-scp-dalam-dua.html

mama leen said...

Macam sedap je.. ari tu p melaka juga tapi tak pandai cari kedai ni.. takut sesat juga.. hehe

Adams Ayens said...

beshnyee coconut shake..g sne tak pernah jmpe..haruss cari nih...

Izni Hafiz Abdul Rashid said...

Memang best coconut milk shake kat Klebang tu... Kalau time cuti sekolah, panjang betul orang berbaris...

Post a Comment

tq 4ur comments~