Followers

Sep 10, 2014

Seronoknya Mereka...

burung apakah ini ya.. sakit gak dia patot makanan atas tapak tangan ni...
hehehe... sambil disaksikan oleh Airis, hehehe

beri burung-burung pipit makan....

tgk mulut si Eryna, muncunggg je tgk itik berenang...

kalau tengok mulut dowang...cam becoknya.. tak tau mereka cakap ape.. hahahha...

mcm dpt je nak angkat rabbit gemuk ni.. hahaha...

aksi sepak buntut rabbit, hahaha... Airis...Airis...

jangan dekat kang sekali dia 'ngap'!!!

aksi babap marmoset
geram la tuuu...

Beraninya Airis bagi giant rabbit makan.....Eryna hanya tgk je dari jarak jauh...hahaha...

hausnya saya.. sebelum balik, rehat jap sambil minum vitagen..

Salam semua...
taknak wordless hari ini
sebab dari semalam punya semalam tak dpt nak update 
atas kesibukan urusan di pejabat

tapi... 
sebagai Mama, beranak kembar ni
seronok tgk mereka sebab 1st time bawa mereka 
melihat haiwan2 di Farm In The City, Equine, Serdang

Mmg teruja dan mengujakan
tgk aksi mereka yg tidak takut utk dekati haiwan2 ini...
kebanyakannya haiwan yg jinak,
ada arnab, itik, burung, ayam, kambing..
kebanyakan haiwan peliharaan...
ada yg nak di 'babap'nya
ditendangnya.. pegang..
tau je la tangan anak sebesar ini mane tahu nak pelahan2
hahahahahaha...
tapi kelakar laa...



12 princes N princess Yg Sweet:

Izni Hafiz Abdul Rashid said...

Macam best jer... Apa lagi yang menarik kat Farm in the city tuuu... Teman tak pernah lagi pergi kat tempat tu...

SSulieana said...

owh macam best je emme tempat ni...tp kalau ada ular sue taknak pergi...hahaha...oloh comelnya twinnn tu...

LYAfrina said...

comeynya si kembar ni..
nmpk keterujaan dia tgk animals

Kakzakie said...

Kakak sampai sekarang masih tak boleh bezakan Airis dgn Eryna tau. Macam sama aje kalau Me tak sebut nama kakak memang tak tahu. Montel pipi sama, mata sama, rambut sama eh... comelnya pun sama..

Ann Ishak said...

arnab tu sama tinggi dah dengan airis, berani sungguh tak takut langsung si airis ni :)

Etuza said...

wah best tul anak2 seronok ya..tahniah done follow ya

Fiza Rahman said...

BEstnya. Anak2 sibuk nak gi sini. Nak kena bawak jugak nanti.

nuyui a.k.a miss YUI said...

seronok tengok teletah depa kan kak..hihih..comel gitu..

lovelywa said...

emme, bape hengget sekali masuk eh??

Bazilah (^0^) said...

Perut akk dah nmpk lah hihi. comel! twin pon comel :)

lieyalatif said...

seronok kan bawak anak tempat2 mcm nie..dieorg belajar haiwan sambil tu dpt pegang n feeding sendiri haiwan2 yg ade...lieya plan nak bawak sabtu ni...tapi kat area broga tu....farm in the city ade dlm perancangan jugak tapi nak bawak yg kat broga tu dulu lah......

Etuza said...

http://madey09.blogspot.com/ datang lagi ya..salam kunjungan

Post a Comment

tq 4ur comments~