Followers

Sep 5, 2014

Kenyang Ubat Lepas ni...

Salam..
Pagi smalam jam 8.30 pagi sampai dekat kul 1 tgh hari Me berada di Klinik Kesihatan Persint 9 untuk check up 16w... urin okey! hb tak okey laa.. bacaan 11.1 nurse ckp LOW...

hurm...
Inilah ubat-ubat yg dapat semalam...
uuuuu... sedapnya...

Puan, sila baca n jaga lah HB anda yea...

InshaAllah ape saja terbaik utk baby saya yg sowang ni...
moga HB boleh kasi HIGH la...
kasi cantik skit...

hehehehe....

pst: Berjam jam duk Klinik dari jam 8.30-12.40 tgh..jenuh nunggu... naik kematulah punggung...kuar klinik je trus gi lunch...

18 princes N princess Yg Sweet:

norey said...

mcm akak...mmg beli vitamin mcm²....makan x makan...tapi setiap kali mengandung ( 2 kali baru setakat ni..hehehhee)..InsyaAllah mmg akan disiplin bab makan vitamin atau ubat-ubatan demi baby tersayang..Me pun jagalah kesihatan...

lebih 4 jam di klinik....nasib sekarang ada internet..boleh buka fb ke..wasap...menunggu dalam kesabaran...kalau dulu²..beli paper..3x baca ulang...siap iklan² pun baca details.....hehehhehehe

Kakzakie said...

Masa mengandungkan twin Me pun ada masalah ini ke?
Jaga kesihatan dik. Jgn culas dgn bekalan ubat diberi..
Yg dlm rahim kena jaga yg diluar tengah ligat berdua tu lagi kalau Me tak sihat susah nanti.
Moga semuanya berjalan lancar..

Bazilah (^0^) said...

inshaa ALLAH akan cuba update selalu pasal adik maryam kak hehe. Lahhhh, akk preggy jgk! haha tahniah kak :) Jaga diri baik2 tau. kembar jgk ke? hihi

eMMe said...

@Bazilah (^0^) hahaha.. InshaAllah kali ni 1 je.. heee....

Nurul Aainaa Nadirah Bt Zainul Fuad said...

Akak pregnant ya.. tahniah =). Jaga diri baik2.

nuyui a.k.a miss YUI said...

jg dri bek ya kak..

Bunda a.k.a KN said...

Semoga semuanya selamat...

aizamia3 said...

Fuh.. sikit punya lama dok tunggu.. huhuhu..

Nazayiena Ayiena said...

Semoga hb akan dtg bagus,jaga kesihatan emme,kadang2 lama,kadang2 cepat bila checkup di klinik tu,tapi yg selalunya lamalah.....huhuhu.

Mrs Azhar said...

emme,, wani baru tau! congrats!! semoga semuanya lancar & selamat ye! utk naikkan hb, wani suggest emme makan buah tin. wani dulu hb rendah jugk sbb ada talasemia minor. insyaallah buah tin blh naikkn hb. wani mkn yg kering

anajingga said...

memang paling tak best kat klinik kesihatan ni bab menunggu, semoga dipermudahkan segalanya..salam ukhwah nuat emme..:)

ewanthology said...

semoga sihat sihat sahaja.

- AZIE - said...

lama xsinggah sini...tau2 preggy lagi..tahniah emme...same wif me hehehehe

Izni Hafiz Abdul Rashid said...

Teman harap, semuanya ok...

SSulieana said...

eh baru teringat la yang emme pregnant lagi kan...hehe

Adams Ayens said...

HB paling bengang bie dengor kurang..Xpela deq..jaga makan tu ye..minum susu..kasi sihat..bz kot..dgn twins tu yg seme Low...

Syazni Shamsir said...

ME....bacaan HB 11 tu pd syaz ok lagi,kalau nk dibandingkan dgn syaz 8.4 tau!!...lagi teruk...
anyway,take care ye....

munna said...

Wah.... Emme tgh pregnant ye..... Tahniah.

Post a Comment

tq 4ur comments~