Followers

Nov 11, 2014

Ala-ala tutorial by Airis Azalea hak hak hak!

Salam Semua...


Ala sori la...
mesti tak puas tgk kan...
gambar dah la blur
tak clear
amendeeeee........
tapi mmg susah la nak amik gambar dak sowang ni...
tapi twin same je, susah nak berfoto gedik depan camera
hp mama lak cap ayam, tak sharp la gambar...
soriiii...........
nak update punye pasal kan.......

13 princes N princess Yg Sweet:

Anonymous said...

alala...tomeinya..suka tgk gelagat bdk2 bila nk membesar nih :)

Nurzakiah Hanum said...

ala cutenya

anajingga said...

haha, comel dah tu... :)

~aSHa~ said...

lama xjenguk twin ni...

lovelywa said...

dah pandai pakai tudung dahh...heheh..belikan la tudung instant utk budak2 tuh..misti comel diorang pakai..bile besday budak 2 orang nih?? nnt aunty zura belikan..

mama ila said...

mak aihhh kemain yer..siap buat tutorial hijab yer..hehehe..auntie nak tiru lah cara cenggitu

MegaImaginasi said...

haha chomel

Kakzakie said...

Aduhai anak-anak dah buat auntie ni senyum ketawa sendirian tau..
Tengok keletah mereka ni Me boleh hilang stress kan..
Ada aje nak dibuat. Ini mesti tengok mama dialah..
Me tunggulah setahun-dua lagi tak boleh cuai letak make-up mahu dia bermake-up:)

nuyui a.k.a miss YUI said...

Ehehehe
Tetap comelll.

♥ ROS ♥ said...

Dqh besharrr dah.. kejap je kan. Dulu time aunty aktif blog, korg kecik2 lg.hihihi

Fiza Rahman said...

Comellll ☺☺

Sama lah mcm anak² saya tu. Tak mesra camera.

Izni Hafiz Abdul Rashid said...

Ingat kan pakai rambut archer... CLASH of CLAN tuh...

LYAfrina said...

haha..cute sangat

Post a Comment

tq 4ur comments~