Followers

Nov 12, 2014

Wordless Wednesday: Kisah Jumaat




nombor saya tak bertuah.. 
sob..sob..sob..
dpt goodies bag jew..jadilaaaa~
janji perot kenyang... heeeee
 
 Kalo tgk yg lain-lain tu mmg wahhh... betol2 cam pengantin...
kami, biasa je, cam gi dinner, cam gi kenduri kahwen,
hahaha... motif sebenar nak gi makan jew...
hahaha...

20 princes N princess Yg Sweet:

~aSHa~ said...

Wah tema mengancam..xpernah dgr lagi...boleh curi idea ni...

Nurzakiah Hanum said...

x pe nanti ada rezeki lain

.:TS:. said...

nak letak tema ape kalau smpai time sy nant eyh??hihi..
salam kenal kak...

Kakzakie said...

Tema tu dah cantik Me.. patut ikut tema tu sebab bila lagi nak cantik-cantik macam pengantin. Masa kita dah lepas, jadi masa inilah ala-ala pengantin hahaha....

ps: kalau kakak pun malas Me:)

Daddy Ziyyad said...

wowww..masing2 vogue :)

Fiza Rahman said...

Dasyat tema tu. Boleh fefeeling pengantin balik ni...hehehe..

Azian Elias said...

wahhh!! tema..malam berinai.. jarang dibuat org kan..

Nazayiena Ayiena said...

Cantik tema tu,semuanya jadi pengantin mlm tu...

Afasz said...

hadiah cabutab bertuah mesti syok ka..

smua cun cun belaka.

salam ziarah dr
http://afasz.blogspot.com

eita said...

laaa....ingat kan akak tengok wayang pengantin malam berinai..
duk fikir jugak...tak pernah dengar plok filem ni..hahahah

lieyalatif said...

perghhht tema meletopsssss ahaahahah suke2...lain dari yg lain2...balik2 tema bollywood, arabian, glem like artist...haa ni mmg lain dari yg lain hihihi...

tu laa lieya ni pun jenis susah ade luck.... takpe laa yg penting makan sedappp kan.....

Izni Hafiz Abdul Rashid said...

huhuhuhuh... ada jugak teman macam pengantin nie... ye...

aizamia3 said...

wah.. menarik.. saya tak pernah join dinner ni.. kalau rumah dekat, ok je.. ;)

LYAfrina said...

hihi..xpela..biasa je2.. y penting kita selesa n x membazir & bermegah kan...
jadi diri sendiri lagi cantekk ..

insyallah, manatau rezeki di msa depan

QasehnyaRania said...

janji perut kenyang kan

Afasz said...

xupdate blog ke. saya singgah lagi :D

Gee Lion said...

tema dia buat saya termenung sekejap.

Anonymous said...

omg!!!

Anonymous said...

yg penting enjoy kan me...dpt mkn ...kesian org tu xdpt lucky draw..... :P

Jueliza Jamani said...

salam kenal dr saya kak.. wahh bestnya malam tema gini..

Post a Comment

tq 4ur comments~