Followers

Nov 10, 2014

Penantian 12 Tahun...

Assalam...
Ingin kongsi kisah seorang kawan...
Yang Mana berkat kesabaran dia dan suami

kini lahirlah....................
Muhammad Farris Rayyan bin Mohd Azizi
12 Tahun Penantian

Alhamdulillah...
Akhirnya Allah swt perkenan dan makbulkan doa-doa seorang ibu yg
tak putus-putus untuk mendapatkan zuriat...

Saya tumpang gembira....
Semoga kawan saya ini dikurniakan zuriat lebih ramai selepas ini...
Amiin.........................

pst:  Allah Menguji Kerana Manusia Mampu Menghadapinya

16 princes N princess Yg Sweet:

Ann Ishak said...

alhamdulillah :)

ziezah.com said...

inilah Allah kata kak.. sampai masa Allah akan beri rezeki anak buat kita.. janji Allah itu pasti.

Nurzakiah Hanum said...

alhamdullilah

SSulieana said...

wahhhh mesti happyyy...semoga baby membesar dgn sihat...

anajingga said...

Alhamdulillah, ada hikmah disebalik sesuatu ujianNya kan eMMe :)

norey said...

alhamdulillah..syukur.... tahniah buah sahabat Me...

munera sulaiman said...

alhamdulillah.tahniah untuk membe k.emme.risau la sekarang.kalau dah kawin takut susah dapat zuriat..huhu

eira eixora said...

tahniah

HeNRieTTa JoSe said...

tahniah...comel bbynye...

uncle gedek said...

happy nya!

(emme punya warna text ni berpinau mata uncle nak baca... maklomlah orang tua.. hehe)

Anonymous said...

Tahniah Acik Nora tp sayang gmbr ngan mama baby xde sama. Auntie2 yang over excited..hehe...

Fiza Rahman said...

Alhamdulillah. Tahniah buat beliau.

Izni Hafiz Abdul Rashid said...

Asyik dengar kawan-kawan dapat baby jer... :(

LYAfrina said...

alhamdulillah..hadiah y amat beharga.. inilah rezeki dariNya..lambat atau cepat... semua dari Dia

QasehnyaRania said...

alhamdulillah.
12 tahun lama tu hanya Allah Maha Mengetahui
saya 6 tahun menanti

ppsstt: hri tu akak ada btnya di komen box saya kan, actually saya mengandung anak sulung selepas 6 tahun tunggu. segala apa yg saya buat rawatan semuanya saya listkan di Tring to Conceive & usaha untuk hamil isteri & suami di side bar blog saya

Gee Lion said...

indah sungguh aturan Dia..
tak sangka..
saya nak share citer ni dgn kawan saya ^_^

Post a Comment

tq 4ur comments~