Followers

Feb 16, 2015

Check up 39weeks: Menghampir EDD -21.2.2015

Ya Allah moga dipermudahkan...

Alhamdulillah, Mama, baby dlm perot sihat...

Tadi check urin je, Urin OK!

Jumpe Nurse dulu.. Nurse ckp okey... tunggu je la tanda2 bersalin,

Pas jumpe Nurse, jumpe Doc lak, Doc pun scan la perot, check air ketuban okey ke tak

Alhamdulillah OK.. Doc benarkan LEWAT 6 hari dari tarikh EDD, kalo takde gak tanda2 bersalin, sila serah diri ke Hospital,

harap,  dpt bersalin kat Hospital Putrajaya, tu je pun yg dekat dgn rumah...

harap, tak ramai org bersalin time Mama bersalin nnt...

harapan serta doa kupohon pada mu Ya Allah...mudah dan senang bersalin... Amiin....Amiin...Amiin.. YarabbalA'lamiin.....

pst: takleh nak ke mana-mana, mood adalah standby... jalan-jalan dekat2 je la... hehehe... tapi..tak best la..tak pat jalan2 jauh... nak balik Perakkkk....huhu waaaaaa~

16 princes N princess Yg Sweet:

SSulieana said...

tak sabarnye nak tgk baby baru

Falsya said...

semoga dipermudahkan semuanye..amin..

Nurzakiah Hanum said...

alhamdullilah

Siti Nahda Mohamed Idrus said...

semoga dipermudahkan emme..hugs n kisses to twins

lieyalatif said...

betul tu emme...dah sarat2 ni walo cuti panjang takleh kemane...kene stenbai jek...lagi2 nak balik kg mmg jangan le..kang tak takut nak terberanak kat highway kan heheheeh...

hope ade rezeki bersalin di putrajaya yek...almaklumalaa situ kan selalu penoh jek...tapi in sha Allah moga dipermudahkan segala urusan....take care emme..selamat mengepush...

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Dah dekat tu Emme.. semoga dipermudahkan Allah urusan bersalin tu ye :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

Yui doakan semua bjln lncr.

Kakzakie said...

Dah...dah... jgn fikir nak balik Perak ke mana ke Me
Jaga diri tunggu masa dpt baby baru
Kakak yg teruja sangat ni
Jgn lupa update tau. Just inform pun jadilah:)

uncle gedek said...

stay strong ya? bak kata kakzakie, jangan lupa update!

iryanty ahamad said...

akak doakan kedua2nya selmat dan sihat...amin...

Azizah Green Line said...

inshaaAllahmoga dipermudahkan kak..baby bila tiba masanya dia akan keluar gak..hahaha jijah pon posdate 7ari.serah diri n induce

Nur Inani said...

akak. semoga dipemrudahkan semuanyaa nanti ^^

Fiza Rahman said...

Emme...dah bersalin ker. Tak sabar nak tgk baby ni ☺☺

::EIDA:: said...

ehhhhhhhhhhhh? kak emme anak ke 3 ke? aiseyyy ida tak tahu pun lamaa xjenguk siniiiiii.... bestnyaa akakk. ida xde rezekiii lagii ;(

Izni Hafiz Abdul Rashid said...

Apa macam, dah bersalin ke...

LYAfrina said...

dah x lama..moga dipermudahkan segalanya

Post a Comment

tq 4ur comments~