Followers

Feb 13, 2015

Kari Kepala Ikan Air Tangan Suami (sorry hubby... :*)


Salam Jumaat
Apa khabar semua?
Baru nak up entry pasal Kari Kepala Ikan Merah air Tangan Suami ku...
hahaha... 
apa komen kowang semua
kalo tengok rupa kari ni?
mesti kecur air liur kan..
hahaha... 

nak pujila..
coz ni first time mr HuB masak kari utk wife dia ni...
sebelum ni wife dia ni yg masak, tapi tak dpt rupa camni...

lepas lepas lepas ni
tugas masak boleh la mr HuB amik alih cewahhhh....
boleh kan mr HuB???
wife dia nak rehat panjang
hahahaha...
44hari?
60 hari?
90 hari?
100 hari
kata suh wife dia pantang betul2

pst: hari2 makan kari pun takpe, selagi lom bersalin, iyeaaa.. my feveret kari kepala ikan merah, ikan merah...ikan mahal kan...hahaha!

13 princes N princess Yg Sweet:

Falsya said...

Huiyoooo..nmpk kari tuh mcm sedap jer tuh..untung akak dpt husband boleh masak..hehe

SSulieana said...

Yummmmyyyyyy sangat tengok kari tu, menjejes2 dah ayaq liur nih...nnti tanya hubby emme resepi, pastu emel kat sue ya...hihihi

nuyui a.k.a miss YUI said...

Fuhhj sdp niiii...

Nur Inani said...

pehhhh. sedaaapnyaaa kari kepala ikan merah. nani makan minggu lepas ^^

Kakzakie said...

Amboi! dah dibantu sekali terus nak berkali-kali ye Me
Pandai en abe Me tau. Kalau en abe kakak ni jerang air pandailah lain huhu... memang tak adalah Me..

wahida said...

sedapnyaaaa...

kami satu family pun peminat tegar ikan merah...tapi selalu buat sup lah...
kalau dpt kepala ikan merah baru buat kari...
best dpt suami yg pandai masak ni...beruntung ko emme!

anajingga said...

untungnya eMMe, hubby pandai ke dapur... sedap kan kari kepala ikan ni hehe :)

Nooriah Abdullah said...

kepla ikan mmg tak pernah tolak , kari ke asam pedas ke mmg terangkat ni

Azizah Green Line said...

Sedappp!! Jijah pun suka.. pandai abg kak masak

Al Kisah said...

untung laki pandai masak..

Nabila Syifa said...

Bestnye. Xpnah lg rasa air tangan suami sendiri.jeles i.hihi

iryanty ahamad said...

makan dengan nasi panas sedap...yan chop tang mata ok... :-))

LYAfrina said...

sedapnya...
lya suka ratah bendi tu

Post a Comment

tq 4ur comments~