Followers

Jul 27, 2015

1 Syawal di pagi Raya...


Ni gambar dari Instagram saya...



Ni gambar dari Instagram En Hubby...

pst: cari perbezaan dlm dua gambar ini, heee...paling suke tgk Aurel gambar berdiri, dan gambar geget tangan mama, hahahaha... twin pun same..kelakar la anak2 ni... payah sikit kalo bab bergambar...

Hari ni baru start keje... 8 ari apply cuti... huhuu.. rasa malas nak mula keje ari ni... syok woo cuti.. rileks je...hahhaha... tp tak sempat goyang kaki, uhhuuhhu... pasni start balik la rutin.. balik keje, keje kat umah plak... moga diberikan kesihatan yg berkekalan...

17 princes N princess Yg Sweet:

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Selamat hari raya buat emme sekeluarga..
so sweet picture tu emme , akak tak perasan pun ada perbezaan ..

eita said...

selamat hari raya kak....yang kecik tu anak akak jugak ke?

Inani Hazwani said...

Selamat Hari Raya kak :)

Bunda a.k.a KN said...

Salam lebaran emme... jadinyer sekarang ni dah ada 3 princess lah yea...Alhamdulillah...

Ena said...

ala la tomeinye pic raya emme dan keluarga

mshazadoes said...

akak selamat hari raya..approved kat insta, dya dah add tue :)

Lynn Hamzah said...

salam aidilfitri emme...

eelobor said...

perghhhh.....8 hari cuti yer. raya tahun nie kami cuti paling singkat

iryanty ahamad said...

wah raya sakan ...cantik sicomel berbaju kurung...huhu

azizah green line said...

happy family kak..seronok anak2 makin membesar n

nusha fasha said...

Comel2 semuanya.. hehe

HeNRieTTa JoSe said...

comeinye dorg....sweet moment kan....

SSulieana said...

selamat hari raya maaf zahir dan batin buat emme sekeluarga...

Kakzakie said...

Masuk aje sini kakak terus tengok tiga anak dara Me tau:)
Suka tengok mereka ni. Jadi terapi minda terus senyum kan..
Mestilah meriah melayan mereka di hari raya - mahu-mahu nak makan ketupat pun berebut agaknya - bestnya kakak membayangkan seronok bila melayan anak kecik.

lieyalatif said...

pic raye lawooooo...semua ceria heheheeheh....

seronok bace kisah raye kawan2 blogger yg lain...lieya jek tak start2 lagi mengarang haahahahahah

aizamia3 said...

Selamat Hari Raya buat emme dan keluarga.. ;)
Lamanya cuti.. ai walau cuti tak lama tapi dapatlah jugak berehat di rumah dengan anak-anak..

LYAfrina said...

salam aidilfitri emme..
alhamdulillah..sambut ber4 tahun ni,,
smakin meriah kan...

Post a Comment

tq 4ur comments~