Followers

Jul 10, 2015

23 Ramadan Hari Ini... Jumaat!

Assalamualaikum..

Seminggu lagi Syawal menjelma...

Wahhh.. Dah tak lama lagi nak Raya...

Bagaimana persiapan kowang?

Bajet kowang ?

Sebelum raya ni Best laaa..

$$$$$ tgh masyukkk kan.. dah gaji la katakan...

jgn Pokai pas cuti raya dah laaa..

jenuh menghitung hari gaji

dekat 2 bulan juga tu tunggu gaji bulan 8...

Berjimat lah..Bersederhana laaa...

Aidilfitri sambut kemenangan..
Menyedari fitrah...
Lambakkan rasa syukur kpd Ilahi...
sedari kelemah diri...
Insafi kekurang sendiri bukan merai dengan paksa diri..
(ni ayat copy paste yea!)

Sesi bergambar pra raya!
Opis kowang mesti dah hias cantik dgn lampu2 raya kan..!
sambil diiringi lagu raya.. Alahai...
dah ada rasaaa aura Raya ni..
jgn demam raya udah la..
moga dipermudahkan raya nnt...

8 princes N princess Yg Sweet:

iryanty ahamad said...

tengah mengemas rumah yang tak habis2 :-))

bajet raya ok ok je....

Ct Noraishah said...

aura raya memang tengah naik ni. office pun dah pasang lampu lip..lap...lip..lap dah

norey said...

cantik emme..belum tiba hari raya...dah mcm pakai baju raya.. :)
selamat hari raya emme..maaf zahir batin

nuyui a.k.a miss YUI said...

yui xde persiapan lg kak. dh tua rasa biasa2 je..hahaha

aryan azra said...

opis akak tak sempat nak dihias pun,semua busy dengan kerja yang perlu disiapkan sebelum raya..

selamat hari raya emme

Izni Hafiz Abdul Rashid said...

hehehehe... kat office teman bukan setakat di hias cantik untuk sambut raya, malah ada juga sesi photography department untuk ucapan selamat hari raya...

Emme, beraya dimana tahun nie?

LYAfrina said...

kan..sekejap je..tgl beberapa hari je lagi..
waah..siap ada bgmbar pra raya

Siti Yang Menaip said...

budget raya ? nan hadoo.. semua duit bakal masuk akaun nak travel..
xleh nak belanja sakan sngt.. hehehe.. plus CT tayah kasi duit kat anak2 buah sbb
makcik diorang ni x keje lagi.. kekeke..

Post a Comment

tq 4ur comments~