Followers

Jun 29, 2011

Hye Cocoa Crunch~

Morning!
hye All...
Dah breakfast ke?
Pagi ni breakfast Cocoa Crunch (buku CC sebenar yg murah punye, tah ape name dia dah lupe, heeee)
dimakan bersama Low Fat Fresh Milk....stakat ni kenyang la, tapi dah standby miehun goreng, heeee
Baru leh wat keje...

Selamat Bekerja!

pst: Sila maniskan muka, n berkatalah sopan santun sesama rakan sekerja anda, n tidak perlu tinggi kan suara, pls...jgn spoil kan mood ceria saya...tq.

10 princes N princess Yg Sweet:

Mrs Nageb said...

Morning auntie...
Momma Mareesa pun dah bekfes dah...huk huk..stop sehari,esok puasa balik :) alalala auntie,Mareesa datang nak upkan mood auntie balik eh.. mwah 1000x huhuhu

ratusiput said...

ha?coco crunch je???laparla takble tahan..hehehe...

My Little Diary said...

sapa pulak nak spoil kan mood emme tu....

selamat bekerja

Lina Rahim said...

Selamat pagi eMMe..lamanya Lina tak datang sini..selamat bekerja ya..

♥MAMASYAZA♥ said...

akak kat kedah cuti ari ni, cuti israk mikraj

RozSyah said...

aku bekfes roti canai pg ni kt hans cafe..sbb ada abg-abg roti canai melayu baru buka kt situ...hihi...

tghari ni mkn ns beriani dgn sate lak..ada farewell lunch..a few staff kt ofis aku ni berpindah..

best tak?ko jgn jeles k..

norh said...

kenapa kalau hari kita puasa, jengah blog kwn2, ramai yg cerita pasal makanan? :P

munna said...

kak munna klu coco crunch makan mcm tu je dgn anak2

eKa said...

me nak tau tak.cococrunch ni la bekalan tiap pagi eka g skolah.sblm gi skolah mmg dok kunyah ni..sapa kawan2 ckp...ei cam budak2. sabar je la.tp eka suka...ratah camtu je pun jadi

Kyra said...

toink-toink datang cni..mamam koko kelancs ye

Post a Comment

tq 4ur comments~