Followers

Jun 24, 2011

Saya bercuti sampai Isnin~

Assalamualaikum semua blogger yg ku sayang...
Maaf la, saya tak seperti bloggers lain yg selalu update blog
Maaflah, saya selalu tiada idea utk update
Maaflah, saya selalu bergantung pada gambar2 utk update
Maaflah, tiada gambar tiada la update
Maaflah, saya update ringkas2 je kalo tiada gambar

Maaf, Maaf, Maaf, berapa byk Maaf daaaaa~

Saya cuma blogger suka suka
Blogger main main
Blogger biasaaaaaaa sgt!

Tabik spring kat bloggers mcm kalian
yg selaluuuu ade citer2 yg menarik utk dikongsikan...
selaluuuu saya tersenyum tatkala membacanya
selaluuu tercuit hati ini tika menatap blog kalian, yg pastinya, saya suka dan sedap dibaca

Maaf saya sampai di sini,
saya berhenti seketika
kerna tidak bersiaran sehingga Isnin

InsyaAllah kalo ade jodoh kita yg panjang, saya update yea~

Salam Sayang buat bloggers kukasihi.....

8 princes N princess Yg Sweet:

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

dh mcm surat la plak kak..

heheh,bertemu di selasa ea..insyaALLAH..

rDnA said...

Selamat bercuti..

Mrs Nageb said...

Selamat bercuti auntie eMMe..

cheqna said...

selamat bercuti yang=)

♥MAMASYAZA♥ said...

bercuti nak pegi mana tu

norh said...

selamat bercuti..sy pun blogger main2 gak..he he

RozSyah said...

best yer ko bercuti..ko gi mana beb?balik kampung ke?

Mama Gee said...

alaa mama pun bukan ada cerita menarik...tp update gak dgn entry ntah hape2..hehee

Post a Comment

tq 4ur comments~