Followers

Jun 28, 2011

Segarnya Saya Hari Ini~

Morning!
Apa kabar kowang2 semua?
Bagaimanakah hari kowang2 hari ini?
Kerja banyak ke?
Bagus kalau dah mula buat keje....
n Bagus juga kalau awal2 dah buat keje, balik pun awal la ye kowang2?
Tak gitu?
hehehehe....

Kowang, nak tau tak? alaa...bukan cite best pun nak kasi tau kowang...
nilah....semalam tu mE kan cuti kan, sebab hari Ahad sibuk tgk movers tu angkatkan barang2 mE pindah...
huhuhu....penat tau tgk....tu yg cuti tu smlm, heeee~
eh! kowang jgn tak tau...mE nye badan ni.............mcm gaya umur 70 thn tau....abis sakit2 dari hujung kaki ke hujung kepala, ni tumit ni dah tak leh pijak lantai dah....rasa nak sangkut kaki ni kat siling rumah, serius weh! ni bukan main-main....padahal, i'm still young! mudah la, 30 thn baru...tapi dah mcm tak bermaya... sakit sendi, kebas, urat, part kaki terutamanya....

So, semalam mE nekad nak gi massage kat Seremban.... dia check2 me banyak angin esp. kat perut...(termasuk otak, hati, ovari, tulang n urat) Konsep Getaran, Cahaya, Warna dan Bunyi - kowang penah dgr Complementary Aternative Medicine International??? try search n baca kay...
tu pasal tak lekat (tapi kan itu Allah punya kuasa).....hampir 4 jam mE di'servis'kan....sakit time tu, Allah je yg tahu, berjurai juga lah airmata ini...$$$$ pejam mata, n toksah pikir, biar lah habis, janji kite SIHAT n dpt menjalani kehidupan seharian....Alhamdulillah....SEGAR seperti bunga yang disiram dan berkembang mekar di waktu pagi......Moga Allah swt. kurniakanku kesihatan berpanjangan..........n moga dipermudahkan...

16 princes N princess Yg Sweet:

rDnA said...

amboiii segar seperti bunga yang disiram dan berkembang mekar di waktu pagi yer emme??.kat Seremban??kat mna ek?cam nak try jer..nak gak SEGAR cam emme tu

♥MAMASYAZA♥ said...

sekali sekala kita perlu manjakan diri kita, pegi spa, massage, biar kluar angin dalam badan, terus badan rasa ringan, bestkan

My Little Diary said...

hah... elok sgt ler pegi massage, rehat2 kan badan tu...hehe
nak pakai lama tu...

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

wah,segar dah sis ni..

alhmdulillah gtu..

lydzar said...

mahal ek treatment tu..takpe la, bila dh abes treatment, badan rasa segar dh ssihat..berbaloi la invest kan

So Shy Lady said...

akak pun byk angin dlm bdn nih..rasa nk btungku aje ;D

Mrs Nageb said...

Nice lah auntie..freshhhhh :)

Auntie telah ditag utk join cute contest kat blog i..huhuhu

munna said...

aduhai...sedapnya dpt merilekskan badan mcm emme.....

~aSHa~ said...

amboi bestnye gi masssage..jauh tul gi..sampai seremban...
yg penting kepuasan kan...

skrg ni mmg ramai muda2 lagi dah lenguh2 badan..sama la kita....

RozSyah said...

beb..ko pindah umah ke?

aku pinda ofis bulan 10..lambat lagi la weiii nk merasa duit APC ko..oppsss lupa duit gaji ko yer sbb duit APC ko dh abis..hahaha...

Dilla Ady said...

teringin jugak nk gi spa2, urut2 nih...dilla suke kena urut..rase rehat jek..

Pepel BoNda AmaNi said...

wa dulu pun sebelum preggykan amani wa pergi mengurut jugak....sebab badan wa selalu angin kan...pastue alhamdulilah...ada rezeki wa dapat amani..syukur....mana taw pas nie rezeki lu lak kan...

RozSyah said...

apsal ko xjwb semua komen-komen kat sini?aku menunggu jwpan ko ni..hahaha..

a.samad jaafar said...

segar seperti bunga disiram di pagi hari..elehhh.. hihihi..

rawatan yg mE citer ni jenis yg mcm mana ye ? mana tau, kot2 boleh jugak saya mencuba.. ovari saya ni tak berapa nak ngam ni hahahaha..

MulutPayau said...

Duit trbang tak pe..jnji kesihatan kita kembali pulih...
Akak pun suka g spa...urut2 badan sambil rileks...

Ena said...

syoknya p spa.. dah dapat bayangkan cemaner keadaan tu.. weeeeeeeeeee..

Post a Comment

tq 4ur comments~