Followers

Jun 30, 2011

Tak Tahu Mengapa lagu Ini.........

Kelmarin kau masih bersamaku
Bercumbu dan merayu
Adakah hari esok untuk kita bercinta
Seperti yang telah kita lewati
Mengapa terlalu cepatkau pergi
Tinggalkan batu nisan
Kenyataan ini begitu memilukan
Ingin kurasa turut serta

Tiada guna aku hidup begini
Tanpa belaian kekasih yang sangat kusayangi
Kepedihan yang kini kurasakan
Darimu yang mencintai aku
Kelmarin kau masih bersamaku
Bercumbu dan merayu
Adakah hari esok untuk kita bercinta
Seperti yang telah kita lewati
Biarlah kurelakan kau pergi
Tinggalkan derita bersamaku
Kudoakan kau bahagia disisinya
Sementara biarkan aku menangis
                                 - Tommy J.Pissa

pst: Kowang dengar la bile2 pun, adakah kalian pun turut merasa begitu?? mcm aku.....melayang...gila bayang hahaha!

11 princes N princess Yg Sweet:

ratusiput said...

ratu ikut mood dgr2 lagu ni.time suke mmg 24 jam sik rolling2 lagu yg sama je...ehehe...

My Little Diary said...

huh!!!
lama betul tak dgr lagu ni....
syahduuuu

Ena said...

oh syahdunya...

Syue Mustafa said...

Touching, nak menitik air mata dengar lagu ni..........

lydzar said...

lagu ape ni? tak cam lirik dia hehe

Lina Rahim said...

ha'ah la..lagu apa ni yek..?

aTy _faRed~ said...

eerr...maybe pernah dengar..tapi tak perasan lirik.... touching sangat ek lagu ni..?? teringin pulak nak dengar..:)

Blues Riders said...

tommy j pisa - biarkan aku menangis. the best thing one can do when it's raining is to let it rain.. keh3x

eKa said...

eh lagu apa ni yer...hm...

MOH KEMBARA said...

Salam, kenapa jiwang Princess?

Mama Gee said...

sedihnyaaa laguu....
cer dgr lagu ceria2 skit :)

Post a Comment

tq 4ur comments~