Followers

Jun 9, 2011

Semalam punye Cerita!

Semalam kan, mE n mr HuB gi Dinner kat Persint 16 - Warisan, mE teringin nak makan Roti John,
kat situ ade org jual Roti John Unan, yg terkenal dgn kesedapan dan keenakannye... kalo time puasa, kemain ramai la org dok beratoq, siap ade no-no giliran tau...huhuhuhu....kalo gi time tak puasa, rileks je...hehehee..
Time order tu mE dok la depan budak tu, tgh bz dok ratakan mayonis dlm bekas mayonis tu...dgn pisau plastik tuuu...TIBE TIBE~ skali taH cam ner, pisau tu melenting, lalu terpalitlah mayonis (agak banyak la) terkenalah kat baju me....handbag kene... (kalo ikut perangai buruk me, harus kujilat terus itu Mayonis...hehehe..coz i antu Mayonis okeyyy...)
 "Berkata lah aku pada Budak Roti John tu...ni kene kasi free ni...dah tunggu lama tetibe kene mayonis lak, hahahah..." nada bergurau saya..."haaa...letak mayonis tu lebey sikit, tadi dah kene baju kan, hahahaaa"
"boleh kak, takde hal la kak, serius kak, freee...." Okey! Terima kasih, lain kali buat lagi ekk..."hahahaha..

sonok la saya menikmati Roti John FREE itu semalam.....jimat RM3.70, minum air Suam, ahahahaa...
Rasa nak try Car Kue Tiow lak la...hurm...asyik la makan kat luar, bile nak start masak balik nih
huhuuuu

Saya still penat kemas2 barang2 kat opis baru...
tak hilang penat kemas2 opis baru,
kemas2 barang kat umah plak, tak brenti penat saya di situ...huhuhuhu...
moga saya sentiasa Sihat..doa kan saya

Kawan2, maaf kan saya, tak dpt singgah lagik.....nnt saya betul2 goyang kaki saya pasti singgah
itu janji saya....pasti!!!

5 princes N princess Yg Sweet:

My Little Diary said...

hurmmm takper lah kena mayonis kat baju, janji hajat nak makan roti john tu tercapai kan..
hehehe

NUR AIN ZULAIKHA said...

g makan kat warisan tak ajak saya..sian saya makan kat umah sorg2..huhu

akak da pindah umah baru ke?

nanti terjah blog saya eh..saya ada jual barang baik punyer..kalau sudi belilah ye..kalau lagi sudi & berkelapangan promote la kat kenkawan ye..hehe

mekaseh kak! =)

lydzar said...

paham sgt cemana penatnya pack n unpack barang berpindah ni..penat sebulan pon tak abes kan me

Pepel BoNda AmaNi said...

pakal kat baju...klu kat muka lu... kekekkeke

MommyAgharr said...

Nasib baik tak termelatah msa mayonis terbang kt bbju tu..hehe.. Lebih2 lagi nasib baik bila dapat mkn free plak tu..hihi

Post a Comment

tq 4ur comments~