Followers

Jun 21, 2011

" Ninie Azriena 1st Giveaway: Kau Muzik Dihatiku "

Cik Penganjur: Nini Azriena
SYARAT2 PENYERTAAN GA NI :
  • mesti jadi follower ninie ( wajib untuk tahu perkembangan GA ni )
  • copy banner GA ni, dan link kan terus pada entry ini ( wajib )
  • copy banner dan letak di sidebar blog kamu ( kalau rajin )
  • tulis entry bertajuk" Ninie Azriena 1st Giveaway: kau muzik dihatiku "
  • sertakan 1@2 lagu yang membawa maksud tersirat dalam hidup kamu (ikut kreativiti kamu sama ada nak letak lirik/tajuk/video) 
    • Akan Ku Jumpa by Nadia Aqilah Baijuri- sebab saya pilih lagu ini adalah kerana, mmg lagu ini punya maksud n makna yg betul - betul tersirat dlm hidup saya...1st time dgr lagu ini time ni menonton di Astro lagu tema Telefilem "Anak-Anak Lorong"...Di samping itu juga, saya adalah seorang yg mudah tersentuh/sensitif/terasa pada sesuatu keadaan/situasi yg menyedihkan dan menyayat hati....(apa-apa yg buat saya bisa menitiskan air mata, mmg mudah)
    •   Awan Nano by Hafiz AF - suka sgt2 lagu ini sampai nak dgr byk2 kali, video clip dia pun best...irama yg beralun bersahaja, membuatkan saya turun mengikuti bait2 lagu ini...tak rasa jemu bile menghayatinya...(cewah!)
  • tag 2 orang rakan anda ( kalau rajin )
  • tinggalkan link, id follower, dan emel di kotak komen dibawah entry ni

HADIAH MENARIK MENANTI ANDA
  • TOPUP RM3O ( MAXIS/DIGI/CELCOM ) 1 PEMENANG
  • TOPUP RM10 ( MAXIS/DIGI/CELCOM ) 2 PEMENANG
  • DAN bergantung pada sambutan (n_n)
TARIKH TUTUP : 
30 JULAI 2011

6 princes N princess Yg Sweet:

E K A said...

me, eka dulu masa tecik2 suka kumpul music box.naknya yg swan dok pusing2 tu

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

ok2..NOTED!!

thnx akk..bakal menysul..

Dilla Ady said...

gud luck ye dear tuk contest nih..

Kaki Wayang said...

Kat sini rupanya tagnyerrrr...hangitnyerrrr

ninie_azriena said...

awan nano mmg lagu yg mmpunyai mksd tersirat tersendiri..
ninie suka juga lagu nie :)

p/s: tanks sudi join GA ninie

.: iEyLa :. said...

gudluck kakak sayang!!!

Post a Comment

tq 4ur comments~