Followers

Oct 12, 2012

Lama tak Tgk Wayang~Stolen


Plot

A former thief, Will Montgomery (Nicolas Cage), is released from prison for a bank robbery of $10 million. He decides to visit his estranged daughter, Alison, whom he hasn't seen in eight years. But then an old partner (Josh Lucas), who many believed to have died, kidnaps Alison and locks her in the trunk of his medallion taxi cab, and demands ransom: the $10 million he believes Will still has. Since he doesn't, Will has to rob another bank as the detective that put him away (Danny Huston) tracks him down again.

Cast

 
 
Pst: Besttt... dari 5 bintang, Me kasi 4.5 bintang... heee...tak rugi tgk...sape minat Nicolas Cage... Cite ni baru kuar semalam... tgh panas2 lagik...hehehe...

25 princes N princess Yg Sweet:

atty's said...

alor..nak gak tgk citer ni ..tp bz buat masa nie..
emme takecare okeh,.

Anisa Anuar said...

perghhhh boleh la...cam best nk g tgk

Kuman Chaos said...

dah tengok gak... pada saya.. biasa-biasa ja maybe akan ada Stolen 2 kot... sbb dia kata dia bakar tapi ntah le kan.. :D

http://kumanx.blogspot.com

BERT said...

akak... saya lame dah tak layan wayanggg uwaaa.. kalo tengok mesti movie mesti yang dah basi punyaaa... wuwwhuwhuwhw.. best ke... kene beli cd la gamaknye ni huhu

Nens Collection said...

dh lama x nonoton..nk nonton kene cuti la kali bini..dating terus..hehe

My Little Diary said...

MLD kaki wayanggg...pasti nak tgk jgk
:)

Nasuha said...

sy pn..dh lm tak tgk..hmpr sethn lbh..

nuyui a.k.a miss YUI said...

oloo..lama tak tgk wayang..

.: iEyLa :. said...

cite taken 2 pon best kak..
tp kne tgk taken yg 1st dlu r..bru thu citenye..hihi

azizah :) said...

wah..hari tu movie ni takde kot... tak dapat nak tgk.. macam best!

Bazilah (^0^) said...

bestlah berdating ngan cik abg kt cinema ek kak hehehe..

Kakzakie said...

Boleh lagi menonton ye Me.. Bila dah bersalin kelak dah kena cuti panjang.

Lyaa Suriany said...

Mcm menarik je sbb akk bg 4.5 kan
hehe

Zurae said...

zura baru dapat nengok taken 2... yang ni xtau la berkesempatan nengok ke x.. tunggu hubby ada baru la dapat pergi... cam best je cite

ieda said...

alamakkkk
sedapp lah pulakk !
ingat nak layan AKU TERIMA NIKAHNYAAA
berbelah bagi nieee ekekke

feeling mcm hubby kasi tgk wayang kansss .. huhuhu

Che Rosliza Che mat said...

mesti best movie nie...dari 5 bintang kasi 4 bintang kikiki

puan.mila said...

mila pun lma xtgk since preggy..ala rindu nk tgk wayang..

Tihara said...

wow nicolas cage yg belakon, mesti best... :)

Kesuma Angsana said...

x tgk lagi ler citer ni !

lizz said...

cam best ni...boleh la nonton nanti...

eB said...

shah musti nk tgk.. x blh tidak :)

Cinta Misteri said...

Minat kt cage, tp rasanya citer ni tengok pirate dvd je lah. Tk nyompek

Cikgu Ma said...

nampak macam best...tp sape la yg nak bawak saya tgk movie..masuk panggung pun tak penah ^_^

E'in said...

best ea cite nie? tp e'in mcm nak tgk aku terima nikahnye.. hehe

mama aryan said...

tak bole tgk wayang buat masa ni,anak2 kecik lagi..huhu

Post a Comment

tq 4ur comments~