Followers

Oct 13, 2012

Mood Hari Minggu

Sumber: dlm Facebook

Salam Semua.
Bestnye...
Baring2
Santai2
Lepak2
Sementara ada peluang...
Gunakan lah kesempatan yang ada
Nanti dah ada anak2 kecil...
enjoy dengan anak anak plak la kan...
 
takde peluang dah...
nak Rileks2...
kan..kan...
betul tak kenkawan?

25 princes N princess Yg Sweet:

Kakzakie said...

Lagi best rilex dgn anak-anak tau Me. Tunggulah kalau tak percaya. Gomol-gomol pipi dia, jari-jari dan badannya pun best. Anak kakak yg dah 9 tahun ini pun kakak peluk-peluk, cium-cium sampai dia mengelak-ngelak. Best tau...

the malay male said...

rehat puas2

E'in said...

untung aaa dpt golek2 kat umah.. e'in ngah keje nie.. huhu

Lyaa Suriany said...

syok nya
kite tgh keje ni
nsb half day

NURUL SYAZWANI said...

aha...time ada baby tu tak ada peluang nak tido lena dah..so, rehat puas2 duluuuuu yep

azizah :) said...

betul sgt! pasni akak ada anak kembar lagi bz kak..tak menang tangan..hehe

Maiyah said...

time anak tido
bleh le relax hehe

adyna said...

comey je meow nie tido ;)

Noli@Ibu Wafa said...

selamat berehat..owh esok kije yer..hehe :)

aquagugurl said...

betui tu eMMe..nnti dh ada anak2,masa more to anak2..

a.samad jaafar said...

bila ada anak.. mmg sedikit sibuk.. tp merekalah penghibur kita..

tak sabar tunggu org baru..

Pokok Manggis Depan Rumah said...

hari yang di tunggu-tunggu..

m@m@yAyA said...

wah akk beznya leh golek2 ari cuti..~
zura smlm br igt nak bgun lmbt kna gak bgun awltetbe mil dtg kl pastu dorg nak wat reunion lak kt banting umah adk mil~
smp uma da mlm smlm,dahla bdn jd lg super pnt yaya lak skrg pndi mrgam nak tdo mlm..
betul kak nikmatilah nikmat cti lg babies xkua,nti bla kwn2 yaya da kua smp akk xigt tdo kot~hihuhihu

rieda_ffya said...

mmg best pon..kite kat sini je keje..

wahida said...

comelnya kucing tuuuuuuu....

Kesuma Angsana said...

he he KA weekend pown sibuk ngan anak2

MyraQhairel said...

Salam Kenal, bila tgh takde anak memang best..takde "beg tangan" org ckp..tapi bila takde anak sunyi ler plak..anyway bila ada anak ni best..bila kita baring..dia sebok nak baring atas badan kita laa...bila kita nak santai2 dgn hubby dia pon sebok nak menyelit kat tgh2 laa..keletah dorang mmg sronok tgk..hehe..anyway i folow eaa...:)

Zana Adieyza said...

dah ada anak nnti mesti makin padat aktiviti emme kan? tp padat2 pun mesti seronok!!

Tihara said...

as salam,

seronoknya kalau da ade anak nanti :)

lizz said...

geram tengok kucing tu comel...memang best...duk umah baring2 tdo2...kan

MulutPayau said...

bestnya dapat rileks dan santai...bila ada anak nanti. santai ngan anak2 pulak...

My Little Diary said...

pastinya bila dah ada anak kecik.....
akan jadik sibuk sepanjang masa

chill...

munna said...

weekend plg best emme...dpt santai2 dgn anak2

:: Mrs.SyahNia :: said...

salam sis ;)) knjung kmbali..

akk pgnant twins jugak ke..
betul2 time yg ada ni sblum bsalin lah nk
relax2 lebih cikit..hujung mnggu
mmg byk berabis rehat kat umah tidooo..hihi

mama aryan said...

betul tu..dah ada anak kecik susah dah nak rileks hehe..nak manja2 ngan en.suami pun susah,nanti diorg yg jeles..

Post a Comment

tq 4ur comments~