Followers

Oct 1, 2012

1 Oktober 2012 ~ Bersyukur kita semua...

Sumber : Facebook 

Salam Semua.
Sihat harap hendaknya.
Syukur. Kita masih dpt bersama-sama
menghirup udara di bumi ini
masih bernafas dan meneruskan perjalanan hidup ini.
Bersyukur..bertemu di bulan baru Oktober
harap dan doakan keberkatan dan rahmat dari Allah swt
Bersama sama kakak, abang, kawan, adik blogger yg baik2 di sini..
Terima kasih atas keprihatinan dan perhatian kalian semua...
saya amat terharu atas kebaikan yg kalian berikan...
nasihat, semangat, sokongan daripada kalian,
amat Me hargai..
tak dpt Me balasnya...
hanya Allah swt jua mampu membalasnya...

Specialnya bulan Oktober ini.
Adalah hari Ulangtahun perkahwinan Me yg ke 3
Alhamdulillah... 3 tahun.. lama tak lama
baru tak baru
tapi rasa cam baru jadi pengantin semalam, 
hahaha..
doakan kami bahagia n kekal ke akhir hayat

dan lagi 2 bulan ++ Me bakal jadi Mama
InsyaAllah..............
moga Me n Mr HuB tabah melalui hidup bersama membesarkan anak2 kembar
Amin....................................

pst: tetiba mood cam touching plak...


 

46 princes N princess Yg Sweet:

mama_saly said...

selamat ulangtahun perkahwinan yg ke 3 Me.. saly doakn semoga rumahtgga yg d bina kekal hingga ke syurga.. dan slmt dapat anak2 yg comel2 nnti...^_^

chinta... said...

aduyaii x sbar nak tengok kembar lahir..mesti kiut kan ;)

NM02 said...

insyaAllah... moga dipermudahkan segalanya.

Kakzakie said...

Walau setelah tiga tahun baru nak jadi mama tapi sekali dapat dua best kan... moga Me terus sihat.

.: iEyLa :. said...

congrats kakak cayunk!!!
xsbar tggu kembar..wee...

Nens Collection said...

HEHE..SY PON X SABAR NK TGK ANAK KEMBAR EMME..CEPAT2 UPDATED YE BILA DH BERSALIN NNT..;)

aquagugurl said...

Selamat Ulangtahun ke-3,eMMe & husband..moga2 eMMe & husband terus kekal bahagia dan gembira disamping si kembar nnti.. :)

Zarena Heeney said...

selamat ulangtahun
semoga terus bahagia bersama keluarga tersayang

Roz said...

selamat hari ulangtahun my fren..semoga kekal dan berbahagia hingga hujung nyawa..dan mendapat anak-anak yg soleh dan solehah..

Kesuma Angsana said...

tahniah utk tahun ke 3 ye, and moga kekal bahia hingga hujung nyawa ye

-Sara- said...

taniah n happy anni emme! sara doakan emme selamat dn bahagia didunia dn akhirat :)

Nazirah Azeman said...

happy anniversary emme.

Zurae said...

Selamat ulangtahun... dah 3 tahun yer..seronoknya..
Baby pun dah x lama dah tu...semoga dipermudahkan segalanya... ;)

♥MAMASYAZA♥ said...

happy 3rd anniversary emme. semoga kekal bahagia hingga akhir hayat..aminnn. tak sabar akak nak tgk baby emme yg sudah semestinya cumel2 macam mama dia

eB said...

aminnnnnnn
hepi anniversary... eB sok cuti 3 bln insyaallah... me?

Aida said...

selamat ulang tahun perkahwinan akak...
pejam celik dah 3tahun..
selamat mengharungi usia perkahwinan ke 4 tahun pulak... :)

:: Mrs.Eady :: said...

happy anniversary in advance :)

rieda_ffya said...

selamat ulangtahun...xsabau nk tunggu twin baby jenguk dunia..

eB said...

camner drg nk mangku, walopn ader 3 pereka... tp msg2 bidang len2...
eB pgg web... srg batik. srg korporat... bos pn dh tanyer2 camner... tengah train student praktikal utk pgg sementara. mslhnyer msk blk bln 3 (awal) kot... abes la.. ;p

dh tau jantinan bb ker? :)

Deqla manjew said...

betul tu.. nah buktinya Allah hntr akk utk smua pembaca blog..kan akk dah publish entri yg bermakna hari ni.. hihi.. thanks...

p/s : citer tu best tp deqla yg kedekut kasik markah.. haha :p

are_lin@yu said...

ayu setuju!tahniah akak..moga terus kekal bersama dan bahagia ya ;-)

Nazayiena said...

Slmt ulangtahun yg ke3 buat emme dan suami,jaga diri ok...

E'in said...

alhamdulillah masih diberi kesempatan utk bernafas sehingga hari nie.. happy anniversary yg ke 3 kak.. :)

Bazilah (^0^) said...

selamat ulang tahun kak :) seronok smbut anniversary thn ni kan, sbb nk jadi mommy ngan daddy dah hehe. P/s : baz dah add akk kt gtalk hehe

mama aryan said...

alhamdulillah..moga terus diberi peluang utk bernafas dimuka bumi ini..
semoga kita terus menjadi hamba Allah yg diredhai

eita said...

selamat ulangtahun kak emme...

Nanak said...

hi kak Me,
nanak ok je cuma makin rasa tak larat...
esok nanak kena warded 12jam utk suntikan matangkan paru-paru babies..

next week baru buat mgtt..

happy anniversary n take care :)

Ena said...

Amin..

Selamat hari ulangtahun buat emme & asben ye.. Moga kekal hingga ke Jannah..

ieda said...

aminnnnnn
syukurrr ;))
happy anniversary dikk , semoga kekal sehingga ke anak cucu dik ;))

norh said...

happy anniversary dear..

MulutPayau said...

selamat mnymbut u/tahun prkahwinan dear....semoga terus kekal bahagia hingga ke akhirnya dan diberi kesihatan yg baik....

azizah :) said...

Alhamdulilah.. dah nak masuk hujung tahun dah.. semoga akak di beri kesihatan yg baik!

Che Rosliza Che mat said...

Happy anniversary....tak sabar nak jadi mummy and daddy ya....bakal dapat anak kembar ke?seronoknya...

sal ya said...

salam emme...

semoga kita semua tabah m,enghadapi dugaan dan cabaran hidup yang dah ditetapkan Allah SWT.

My Little Diary said...

alhamdulillah....eMMe mmg baik pada saya walaupun kita tak pernah jumpa
:)

Pokok Manggis Depan Rumah said...

suka kata2 ni..
betul2.. Allah akan bagi yang baik untuk kita..

Mrs Lurve said...

baru tahu, bakal dpt kembar ke..ya allah seronoknya..semoga selamat hingga melahirkan. Selamat ulangtahun jgk, moga kekal bahagia ke akhir hayat

zulhilmi tempoyak said...

amboih... hehehehe..happy anniversary ye.. :)

wahida said...

hepi anniversary dear...

semoga terus berbahagia...tak sabar nak tgk twin ko emme...

BERT said...

wahwah2.. enibesri k. emme upenye bln ni.. sy doakn moga jodoh akk n hby bhagia n panjang hingge ke sorga brsama ank2 tercnta ni ye

Dilla Ady said...

hepi anniversary darling!

eeeiii..sonotnye nk dapat baby!

doakan i pulak ye tau depan..

Cikgu Ma said...

moga berkekalan...yg penting best dapat twin..hasil kesabaran selama ni =)

LYAfrina said...

sama la dgn lya..bln 10 ni merupakan ulangtahun pkahwinan y ke-6 buat lya & husband...

emme...take care ye..syukur..skali dikurniakan..dpt kembarkan anugerah dari Nya

nadia said...

happy becoming aniberseri kak emme the mommy to be. ;)

eB said...

hepi anniversary dear...
twins nih musti comel :)

Cinta Misteri said...

InsyaAllah kamu brdua akn dìkurniakn 2 org baby comel & sihat. Kemudian trserah pd kamu br2 utk mencorak & mewarnai mereka. Acuan yg baik, pstinya mndpt hasil yg baik. Amin~

Post a Comment

tq 4ur comments~