Followers

Oct 8, 2012

Lawatan ke TV3, Damasara Utama


Salam n apa khabar semua
kakak2 adik2 bloggers yg dikasihi semua

harap semuanya sihat2 n baik2 belaka..
jumaat-Ahad lepas,
Me telah menyertakan diri sebagai urusetia kursus Biasiswa Sukan KPT
together2 dgn Mr HuB...
di Carlton Holiday Hotel, Shah Alam
Alaaa...urusetia tak la susah mane
duduk, tgk student, makan je bile tibe timenye
hehehe...
Then Me turut serta dengan student lawatan sambil belajar ke Sri Pentas, TV3,
wow..bygkan Me 1st time ke sana, kebetulan ade uji bakat VOKAL, mcm2 ragam2 org..hehehe...

kalau kakak2 n adik2 perasan
kursus tersebut masuk berita tv3, dlm segmen sukan
ade la juga selit skit2, hehehe...
Ada satu gambar ni je dpt cilok kat FB Mr HuB...
dapat la bergambar dengan beberapa org pembaca berita
aduih... tak tau, bile dpt upload...ada lagi...nnt2 lah upload...
hehehehe...

pst: Pembaca berita masa depan ( yg dlm perut tu...hehehe)

25 princes N princess Yg Sweet:

nuyui a.k.a miss YUI said...

yui ni tak pernh jejak sana pon..huhu..

Kesuma Angsana said...

amboi seronoklah ye!

Nens Collection said...

SERONKNYER..zaman2 sekolah ren & men slalu buat lwatan camnikan..paling glemer dulu sy ke rtm jek..tv3 blom smpai lg

adyna said...

wah emme dah nampak makin comey n chubby :)

♥ ROS ♥ said...

Wah dh smpai die... Seronoknyer...... Jumpa retis x?? Hahah..

Maaf lma xjenguk blog kak emme...ros sibuk berpantang... :)

Roz said...

oo..patut le ko xupdate blog yer...

aku tgk segmen tu..bos ko yg ckp..hahaha..aku tercari-cari gak..kot-kot nmpak muka ko tp xde pulok...

atty's said...

wah..beshnya pergi tv3..cepat update gmbr ngn pembaca berita.

Kakzakie said...

Masin mulut ibu insya-allah twins akan jadi seperti kehendak ibunya Me..

lovelywa said...

kelass mak buyung masuk tibi ye..hehe

.: iEyLa :. said...

pembaca berita duet bakal muncul..hiks..

baby lydia said...

yg dlm pewot tue..cute sgt!!

rieda_ffya said...

mesti teruja kat sana kan..InsyaAllah yg dlm peyut tu nnt bakal jadi pemberita la kan..ngee

-Sara- said...

oo sara tgk news ni kat tv..emme KPT ek?

Cikgu Ma said...

wah..ada masuk tv tak? bleh tengok..hehe

Zana Adieyza said...

ingatkan emme dah jadi pembaca berita tv3 tadi.. hehehe.. comelnya perut!

ieda said...

seronoknyaa emme dpt peluang ke sri pentas nie .. akak dulu zaman sekolah berangann aje nak ke sini huhu

BERT said...

wahhhhh besnyaaaaaaaaa!! xpnh lagi datang tv3 ni hehe.. kira dpt jugak pnglaman n bergambar lagi kan.. nanti upload keh.. leh usha2 hehe

eita said...

waaa.....perut akak dah besar lah....
hehehhehe...

teruja tengok perut twin...

Ann Ishak said...

amin, doa ibu ni berkat :)

munna said...

wah...mesi jumpa ramai artis kat sana ye....comelnya mak buyung ni

Mrs Lurve said...

posing dh mcm pembaca berita dh hihiihi

azizah :) said...

wah kak... dah ada gaya pembaca berita lah... bestnya..

Bitt (doubeIS) said...

bestkan :) ..masa depa shooting pon rasa seronook tapi tu part yg di tunggu la tak kuar pulak...hehehehe

sal ya said...

pembaca berita kembar. hik3...

Anonymous said...

mcm mne nk wat lawatan ke sri pentas nie ye??

Post a Comment

tq 4ur comments~