Followers

Jun 9, 2015

Alaaa...taktau la nak update apa...

Assalam,
sihat ye semua?
entry Copy & Paste je la yea...

kot le ade yg nak makan pizza homemade
tak yah uli wat roti kan...kan...
ikut je step by step  spt di bwh ni,
mula tekak ni nak mereka makan ape malam ni..
heheheheh...

copy and paste dari FB: 

Roazura Bahari

7 princes N princess Yg Sweet:

Diana Din said...

kalau sehari tak update rasa tak lengkap kan..huhu

Fiza Rahman said...

Laparrrr...☺☺

adyna AB said...

Dah amik resepi ni tapi sy tak pernah buat pun lagi ;)

Gee Lion said...

Update makanan macam ni yg buat orang jadi lapar ni. >.<

iryanty ahamad said...

pizza macam nie lagi mudah dan cepat..:-))

aquagugurl said...

haha..haritu pun ada ternampak resipi ni kat fb..saya siap buat screenshot sbb nengok resipi cam simple jer..

aryan azra said...

bagus juga ni

Post a Comment

tq 4ur comments~