Followers

Jun 4, 2015

Banyak Blog yg kene block


Assalam...
mohon maaf kat blogger Anajingga, safurara.com, Siti Sharini, dll ada lagi blog yg dah kene block!
eMMe dah tak leh nak masuk blog kowang
sedih ni...
maaf sekali lagi...
telah disekat
aduh... tak lama lagi blog sendiri kene block kot...
kalau betul la... cari Me kat Instagram je la eh...


pst: mane tak kene block, time opis wat keje, bukan nye main blog,hahahaha tak yah dah internet... 

boringgg.... :P

14 princes N princess Yg Sweet:

Nurzakiah Hanum said...

same at my off

tiga lalat said...

salam. hee mak dtg je blog sy ;p (selagi blom disekat)

Nieyl said...

Singgah pagi...
hihi..nieyl pun same jugak..
ade beberapa blog yg bukan blogspot..
mmg mampu akan blog sis.. :)

Falsya said...

sama la..kat opis falsya pun blog kene block jugak...tp click link kat history..tuh yg boleh tgk blog..hehehe..tp kalau nak comment pulak yg problem..kalau dh ade box comment senang boleh comment terus..kalau yg kene click post comment tuh yg xleh..tunggu lunch baru leh comment..;)

Mayang ABDUL RAZAK said...

OOO YE KE.. ARAP2 TAK KENA BLOCK YER EMME...

aryan azra said...

adoii jgn la kena block

Kakzakie said...

Buat n3 siap-siap di rumah Me
Kalau berhenti alamat kakak rindulah dgn comel-comel Me yg tiga org itu.

anajingga said...

haha ye ke emme..tak pe nanti2 singgah kay :) kerja dulu elok2 hihi :)

Ena said...

lorrr.... naper tu emme?

meh meh masuk belog kita... hihihi

Izni Hafiz Abdul Rashid said...

heheheheheh.... blog teman kena block jugak ker...

sue sue said...

meh follow blog saya plak! haha...
tu lah...ade cmpny yg blog kan...harap2 company saya tak zalim :)




Singgah Blogwalking....:)

jemput baca entri tentang masalah "wanita"
http://blogmummyrifqiy.blogspot.com/2015/06/hilangkan-keputihan-dengan-alfalfa.html

Gee Lion said...

biar betik? naya kat orang jah mosti ni.. grrr!

Diana Din said...

guna tenet free mmg kena block. huhu.

Ahmad Hasif said...

Ofis suh buat kje tu.

Jom join Segmen Terbaru Saya ini

Segmen Communities Blogger : Berkongsi Pelbagai Ilmu Menarik

Blogwalking Sini..
Jombaca artikel baru saya

Travelog:Water RaftinG Di Sabah

Post a Comment

tq 4ur comments~