Followers

Sep 6, 2011

1 Minggu tak update...

Assalamualaikum wbt...

hai kawan-kawan yg singgah di blog saya...Terima kasih masih sudi singgah sini...

masih mood Raya saya agak....raya sebulan kan...selagi bernama Syawal...

ada yg berpuasa 6 atau ganti??Alhamdulillah.....saya akan menyusul InsyaAllah.....Selamat berpuasa ya! apa menu berbuka agaknya?

Saja saya nak tayang gambar masa bulan Ramadhan ari tu (ala...basi2 pun tak pe, tetap segar diingatan gitu...)

apa kabar Ayam Itik?!

Semangat..............anak Malaysia!
Tak cukup...........rasa nak abiskan semua donut2 ini....sodap sgttt..lombut jo...

Sambal tumis potai, pergh!!!! (tukang bolah potai, ini tangan tau, hahahah)

Cempelak Goreng, Donut jiran sobolah kasi....

Ulam2 awet mudooo....

hilangkan dahaga bersama air tebu, sirap, (air kelapa ada kek bolah sano nun...)

Gelagat Kakak Ipar ku kak Long (kanan) kak Ngah Siti (kiri)

 dulu lain.....skarang lain (hari balik kicap lain lak tau..) heeeee

 Siap hidang.......

 Doa berbuka/doa makan

 Waktu berbuka bersama keluarga......

 ganti ubat nyamukk...kohok!kohok!

 Seminggu sebelum Raya...........budak2 paling sonokkkk

Syok Naaa~ dpt Facebook Tuan Mansor, hahahha....
 
 Tukang cop duit cekak pinggang, risau bajet lari, hahaha....

Puas hati dgn hasil kilauan.....hehehe....

 Tersenyum lebar, dapat apa yg diidamkan...leh lip lap lip lap time raya nnt....

Dgn Nisa...

 Posing di kedai omeh! dgn Nisa n Kak Ngah


 Masing-masing belek rantai raya heeeee

 Gaya Maisarah tak penah jumpe kedai Emas, hahahaha!

Ekmal n ayah nya En Mansor
Aisyah, tak boleh kalo tak kacau budak ni.........gerammm sangat!

9 princes N princess Yg Sweet:

cheqna said...

wah wah wah
sakan no....
ramai2 memang besh kan???

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

wah2..beshnya..beli brg kemas lagi tu..

emas makin nek ni..heheh..

selmt kembali ke dunia blog yer sis..

lydzar said...

kembalilah moooddd itu..... :)

seronoknya serbu kedai emas ramai2 ye..

Mrs Nageb said...

Orang mana me :) huhuhu

Banyaknyeeeee lauk pauk tuh......

Eye_nee said...

Ekau tak boli golang omeh ko mE...

a.samad jaafar said...

eh.. dh lama tak nampak kicap tu.. kilangnya tak jauh ngan tempat saya..

mE..camne nak naikkan semangat berblog balik ni hah??

Ena said...

salam emme..

gitu lah kan bila berkumpul dalam family besar.. ena pun gitu.. tp lg ramai.. syok yg amat!!!!..

♥MAMASYAZA♥ said...

best sgt dpt makan bersama, ramai2 camtu, mmg meriah suasana

AZLIYA COLLECTION said...

Assalamualaikum dan salam sejahtera, terima kasih kerana sudi melapangkan masa melayari AZLIYACOLLECTION.BLOGSPOT.COM

Apa itu SAUNA OZON INFRARED dan kebaikannya kepada anda

http://azliyacollection.blogspot.com/2011/09/sauna-ozon-infrared.html

Post a Comment

tq 4ur comments~