Followers

Sep 21, 2011

Jalan-Jalan gi Open House di Kota Warisan

Assalamualaikum wbt~
hari minggu yg lepas, mmg la byk dpt jemputan ke rumah terbuka, tapi hanya rumah kak Zura ini yg sempat saya pergi....coz dekat dgn Putrajaya kan....n senang nak cari rumah,hehehe..maklumlah dah 2 kali kan ke rumah kakak sowang ni, hehehhee...

dari Kiri: Ija, Alisya, Aida, Adam, Kak Zura
Kali ni gambar saya ada skali...heeee~

Dah nak balik baru jumpe Syira, sowi la....tak leh duduk umah org lame2 hahaha! segan!

25hb ni Open House and House Warming umah saya, 
sapa2 yg nak datang, saya kasi alamat yea..
emel kepada saya, then saya leh bagi Alamat umah....heee~

14 princes N princess Yg Sweet:

atty's said...

nak dtg segan lak..huhuhuuhu..

BERT said...

wahh ligat lagi ader open house hehe

Pepel BoNda AmaNi said...

nak datang..tapi malu bleh????sampai hati hari tue lu xdatang umah wa...sentap laa...ngan lu.. :P

cheqna said...

jauh....

lovelywa said...

emme,
nk copy gambo bleh..akak rasa cam takde amik gambo ni guna kamera akak..takpun send emel nnti eh..

munna said...

klu dekat kak munna dah dtg emme..tapi jauh sgt....

Ena said...

nanti kalo ada peluang, ena g tau yeh.. skrg tak berani nak kompem.. sbb aritu MIL & ipar duai nak datang umah pulak.. aapun mesti best kan house warming tu.. :)

eKa said...

nak gi umah emme ... tp jauh sgt...so bg direction dlm mimpi je la

a.samad jaafar said...

kalau dekat tentu saya datang..

tahun ni tak ramai yg buat open house..ngape ye.. kurang best tahun ni..

mE dah sihat ye..

bunga said...

jauh la cym..heee

So Shy Lady said...

isyh dh lama t.jnguk emme. t.nympat n9 lama2 huhuhu

slamat b open hse ye...kt mn rmh tu? hihi

My Little Diary said...

wah...25th ni emme buat open hse ye, bestnya... jgn lupa update gambar2 ye... :)

Mama Gee said...

alamakk dh terlepas pulak tgk enty ni...hik3

BUYEN said...

Kota Warisan..umh yg semi D 2 tkt tu ke...wow sgt beso okey..
Alaa umh k.nink depan je l sket..dh smpi.ermmm bile la nk smpi..

Post a Comment

tq 4ur comments~