Followers

Sep 8, 2011

Citer Ramadhan kami belum habis......

excited nak wat special drink utk famili saya.....

idea ni dpt dari my BFF Cik mzrose

Ni dia..... 3 layer tea yg tak brani nak jadi....(layer kedua, susu, hampir tak nampak...)
heeeeeee.....

 Mak n Ayah amik tempat dulu....

argh!!! segarnya tekak..........setelah seharian menahan dahaga....

rose, skit je aku amik, jadi lerrr...daripada takde...
hampir tak jadi, coz teh panas dicurahkan ke dalam gelas tersebut, heeee...
cam gelas kat kedai mamak kan rose? heee...

kawan2, jgn lupe ade.....
Rose, aku tolong wat iklan lagi ni haaa...
harap2 dpt la diskaun bile nak beli Susu F&N nnt heheee

sesape yg teringin nak wat 3 layer tea sendiri leh la serbu KUD tu nnt...

4 princes N princess Yg Sweet:

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

wah..nmpk sedap tea tu..

p/s: haah kak,guna paint aje..ggegegege...

eMMe said...

yui..pandainye....kalo kek betul, akak dulu ngap! hehehehe...

Amy Syaquena said...

Jauh nak kak nak gi serbu cam ner , nuntut dengan akak je la..

RozSyah said...

salam beb...ko lak org KPT yg advance betul pomot KUD..hahaha..aku yg jd urusetia ni pun xsempat nk pomot lagi...

pasni sila cuba teknik yg betul tau nk buat 3layer ni..hihihi..

Post a Comment

tq 4ur comments~