Followers

Sep 20, 2011

Ada Xcident Semalam.........

Ngeri...........
kalo tengok keadaan kereta tersebut...mmg terkejut bukan 1st time tgk kereta xcident kat kawasan ni...
tapi baru kali ni sempat snap gambar...
pemandu/penumpang dah tak kelihatan....
Harap mereka selamat...

 Ada polis di hadapan, kusangkakan roadblock, fuhh! xcident rupanya...
 Dari jauh dah nampak dah, cepat2 kuar kan kamera....
Tgk tu! takleh tgk lama2.....kalo ada kesan darah lagi ngeri.....

dah..dah..takleh tgk lama...

12 princes N princess Yg Sweet:

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

seramnyaa..

My Little Diary said...

memang menakutkan kalau tgk accident camni...

NM02 said...

nauzubillah...

moga mereka selamat

Ezzah said...

tu ah weehh..ngeri tul aku tgk petang semalam. sebab kereta dia giler punya hancur kannn...xdpt bayangkan pemandu n penumpang dlm tu mcm mana

::Mamalyna:: said...

kat putrajaya ke? ejan penah tengok xcident waktu malam dekat ngan uniten... kami antara org terawal... siap nampak driver terkulai kat seat driver...

eMMe said...

Ezzah~ aku rasa org tu drive gile punye laju sampai hantam tiang lampu, jalan straight kan.....bedezupp sampai 200km/j la jwpnye, huhuhu.....

eMMe said...

Mamalyna~ aa'ah dekat2 Desa pinggiran putra....

BERT said...

ni wira yg putus 2 tu ke.. mati sudah... alahaii..

munna said...

ngerinya..... ni mesti pandu laju ni...

Ena said...

MEMG NGERI.. HUHU

Pepel BoNda AmaNi said...

paling takut tengok xcident secara live...

Mama Gee said...

huhuh ni mesti sgt2 laju ni..sampai jadi camtu keretanyaa....

Post a Comment

tq 4ur comments~