Followers

Sep 9, 2011

Raya Kedua TIADA Gambar yg menarik, Citer Raya Ketiga lah~

Raya Kedua tu...sampai2 je kat kg mr HuB kat Rombau terus Bertukar!tudung tah kemana, pakai serkup kepala je, hahahahhaa!!! malu ah tayang gambar...

Ni gambar Raya dengan keluarga belah Mr HuB yea...

kami ke Batu Pahat, umah adik bradik arwah Mak Mertua....umah Pak Anjang, Pak Uda, dan Pak Usu...







Raya rumah keempat, tak leh nak masuk dah kuih2 raya nya.....
ondayway balik, kami singgah makan ayam golek! pergh!!!
sedap..............burp...Alhamdulillah...
time makan terus lupa nak snap gambar, sebab malam tu, memasing sume muke selebet, hahahaha...
malu arh....

kowang semua sihat???!!!
mood raya terus....ayoh!

9 princes N princess Yg Sweet:

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

wah2..syiok nya brgmbr ea..

hppy aje nengoknya..

MulutPayau said...

raya sakan yer dik...seronok tgk gmbr2 emme tu...

mood raya akak masih menebal lagi ni...

NM02 said...

tiap tahun balik kg mmg teringin nak posing kat sawah padi dengan baju raya

tapi

mesti tak menjadi

Masni Syafie said...

saye xder gambar...huhuhu

Pepel BoNda AmaNi said...

umah pakcik wa pun dekat batu pahat....

Eye_nee said...

Jeles lah tgk geng2 berhari raya macam ni...akk tak der kg..suami pon dekat kat sini...adik beradik dua belah MIL dan sebalh akk sikit ajer....pakcik+makchik ramai yg dah tak der.....rindu nak berhari raya macam 10 thn yg lalu....

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

p/s: sis,bila kt post entry kat bwh tu ada label kan.. akk letak tajuk apa2..

kalau takde, akk try tgk kat design, add a gadget, cari label.. SAVE..

ingtkan akk on gmail td =)

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

p/s: akk bukak nuffnang.. kat situ, akk cari analitik.. pastu tgk lak, kata kekunci..

gedek! said...

itu mixer mahal tu...!

gred PRO... kan?

Post a Comment

tq 4ur comments~