Followers

Oct 3, 2011

Genap 2 Tahun...

Assalamualaikum, hi kawan2!
dah seminggu tak update kan...
fuh!!! dah berabuk n bersawang, labah2 dah naik bucu dinding la gamaknya....

Minggu ni baru rileks skit, baru leh update skit2...
banyak nak cite nih, tapi tak tahu nak mula dari mana....

Kami dah 2 tahun, genap la hari ini 3 Oktober...
mula la nak imbas kenangan 2 tahun.......nikah + ijab n kabul + sanding....
cewah!!! ratu/raja sehari yg terindah, kami la tu 3 Oktober 2009,
muahaahahaha....~ apa lagi yg diharapkan dan doakan
Moga kasih saya kami berkekalan sampai bila, Ya Allah lindungilah bahtera hidup kami berdua,
harap suatu hari nnt  hidup kami dikurniakan anak-anak yg soleh dan solehah.

Selama lamanya....kasih sayang dan cinta kami sampai ke Syurga...

Amin~

8 princes N princess Yg Sweet:

.: iEyLa :. said...

saye doakan moga jodoh akk kekal hingga ke akhir hayat..
dan moga kebahagiaan sentiase di sisi akk..

Bigdaddyz said...

insyaallah hakmilik kekal ...

diana said...

selamat ulang tahun..:P

cheqna said...

alhamdulillah
moga kebahagiaan itu kan kekal berpanjangan buat selamanya...
amin...
tak sabar nak berdua jugak ni...doakan cheqna cepat2 naik pelamin ye =)

eKa said...

happy anniversary emme...semoga berkekalan + bahagia selalu....lepas emme, nanti eka la pulak...hmm....dah masuk thn kedua...tp baby takde lagi...sedih la emme...eh..takmo emo2..arini kan ari bahagia emme

eKa said...

happy anniversary emme...semoga berkekalan + bahagia selalu....lepas emme, nanti eka la pulak...hmm....dah masuk thn kedua...tp baby takde lagi...sedih la emme...eh..takmo emo2..arini kan ari bahagia emme

mawarbiru said...

happy anniversary emme..
semoga kasih sayang & cinta kalian akan terus mekar selamanya..& semoga dimeriahkan dgn kehadiran buah cinta kalian...

Eye_nee said...

Ya-Allah tak perasan akk N3 ni...sib baik tgk kalau tak sure akk frust tak dapat wish kan on the same date ni..

Hepi Annibersary sis..Semoga Allah kekal bahagiakan jodoh kamu hingga akhir hayat kamu dan semoga Allah juga akan makbulkan segala permintaan baik kamu demi kebahagian rumahtangga kamu....

Luv u sis...

Post a Comment

tq 4ur comments~