Followers

Oct 25, 2011

Ayuh! Kawan-kawan join SURVEY ini~

MULA MULA: Korang klik kat LINK BAWAH ini
Invite Friends
    Get $1.25 per friend that Registers for Free
Link:
  
  http://www.AWSurveys.com?R=EMME ADNAN











Sesape yg berminat leh bg email x?
utk survey2 n promote website
bukan website2 haram tau
hehe
nnt Korang daftar dulu ye...
Korang tau tak??
Juz tgk je link website dia bg
pas tu Korang komen n bg ape2 impression
Korang da dpt 6 dolar
ada yg nilai 2 dolar
ada yg nilai satu dolar
Me akan dpt komisyen $1.25
If Korang register under eMMe
Memula gi kat free create account
klik HOME
Korang amek je survey yg 6 dolar tu  
Dorang suh bg impression kt website kan
make sure tekan website link dlu
website 1? website 2? Korang buat DUA DUA SKALI
asalkan Korang komen je dua2
Korang klik website link
perhatikan then KOMEN

Bagi pndpt KoRang tentang website tu
cantik ke
simple ke
convenient ke
itu je
then submit komen
di ruang komen yang disediakan
Korang TENGOK N KOMEN TU Je.....
Korang KLIK here to submit
ce Korang p home balik
tgk bape duit Korang dpt
okey! dah 6 dolar
kt bhg invite friend
link tu la Korang guna KALAU Korang nak promote
klu ada org register bwh Korang
Kowang dpt $1.25
korang leh promote kat BLOG korang
td kan eMMi buat 6dolar
pe kata Korang wat la yg 2dolar tu plak
KALAU RAJIN.....
klu Korang nk tmbah duit lebih......
buat la PAYPAL https://www.paypal.com/my tu mcm agen perantara antara 
website nie dgn bank Korang
dr website tu
ke paypal
dr paypal
ke bank kita
Korang kena daftar paypal
klu ada masa ......
tp Korang
account Korang kena capai 50dolar
baru leh pindah ke paypal
sama ada Korang nk wat atau x
hehehe.....
tp Korang jgn lupa wat survey2 tu
yg 2dolar....
Ajak la kawan-kawan kowang........
senang je, saya baru register dah 10 Dolar heeee~


6 princes N princess Yg Sweet:

NM02 said...

leh caye ke laling?

man said...

kena teliti dulu...

eMMe said...

hehehe....kalo percaya, cuba la...rasanya takde pe yg meragukan, coz kite tak bagi no account kite kat dorang....

.: iEyLa :. said...

macam bnyak je kne buat...
seyes bole caye ke ni kak??

eMMe said...

kalo sepupu akak tipu, akak pun tipu la ieyla...heeee~

lovelywa said...

iskh, akak tak caya menda2 camni mie..?? akak klau survey2 camni malas nk layan..takpe2, klau emmi berjaya tunjuk bukti akaun ehh..muehehe

Post a Comment

tq 4ur comments~