Followers

Oct 21, 2011

Brisk Walk tak jadi~ Tetiba.....

Rain in grey cloud

Last-last kami semua senam robik je dlm Dewan Utama, huhuhuu~ hampa belaka,,,coz semua dah ready nak Brisk Walk, polis dah standby, ambulance pun dah ready...semua dah siap sedia...bukan senang kan nak kumpulkan dan dapatkan semua-semua tu.. nak wat camner kan, Cuaca sekarang ni tak menentu, hujan kan rahmat dari Allah...Syukur lah kita kepadaNya...Baik Hujan dari Kemarau kan....

10 princes N princess Yg Sweet:

a.samad jaafar said...

setuju ngan mE..baik ujan dari kemarau..tp jgn sampai banjir dah la..

norh said...

huan kurangkan mood saya nak marah..he he

norh said...
This comment has been removed by the author.
norh said...
This comment has been removed by the author.
smilenajah93 said...

hujan adalah rahmat . bersyukur lah :)

fikaryna said...

mmg sekarang musim ujan la emme..kalau kt tpg ni wajib ari2 ujan..

dlm dewan terbatas la aktviti kan..:)

Ena said...

a'a kan.. huja tu rahmat.. harap2 tidak memberi kesan pada kami yg tinggal di atas bukit ni..

selamat bercuti emme..

♥MAMASYAZA♥ said...

kat sini pun hujan gak. tapi sebelah ptg ja

YNA said...

salam kenal kak :)

skrg mmg musim ujan.. cnie pun salu ujan.. best tdo ptg :)

Lina Rahim said...

ada la hikmahnya tu kan..tak apa la..boleh briskwalk next time..

Post a Comment

tq 4ur comments~