Followers

Oct 24, 2011

Ahmad Adam Hasif 19 Okt 2011

Inilah dia Ahmad Adam Hasif, dipangkuan Opah Ma (my mum~ tak sabar nak menyambut cucu ni...)

Hasif, love to call that name, Adam? Org dah biasa panggil laaaa.....

Peace dari Afina sebelah Afina, Amira, Kakak Hasif...

3 jari lak~ apa tu Afina.....hihi

4 jari lak, matcham2 la Afina ni..huhu...
pst: Saya tumpang gumbira...saya tak sedih, saya sgt suka....Allah tau apa yg dia rencanakan utk saya...
moga saya tenang dengan dugaan ini...moga kehadiran anak-anak sedara saya ini, menceriakan hari dan hidup saya...

14 princes N princess Yg Sweet:

My Little Diary said...

comelnya baby tu..... :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

comel mereka..

spupu sy pon tunggu masa je ni..

ratusiput said...

takpe...kite doakan yg terbaik utk sesiapa pun moga doa2 itu akan berbalik kpd kita :)

.: iEyLa :. said...

comeyy....
ieyla doakan akk sentiase happy..
God knows well..

mEiZ SHA said...

eeeeeeeeeeii comelnyer ida..:)
XOXOXOX tuk bb tau ..;p

smilenajah93 said...

wahhhaaaaaa ! comelnyeeee ! geram geram :P

Eye_nee said...

jgn bersedih sgt sis...InsyaAllah...Yakin ok...pasti ada suatu hari nnt...

eMMe said...

Sis Eye Nee~ InsyaAllah ngak apa2 kok! heeeee~

BUYEN said...

hu3...
xpe berkat doa..belum tau bile
emme kena byk sabar deh..
insya allah..dugaan + cubaan harus direntangi ya..
sis nink doakan kebahagian + impian emme..

mummysyafie said...

suka tengok pic baby..comel2 je..

nor doakan yang terbaik buat emme..setiap yang berlaku ada hikmah nya..

wahida said...

comelnya...

teruskan berusaha dan jgn putus harap ye dear...

Mrs.'Sifu' said...

sabar k...sama2 kita bdoa..harap2 rezeki mndatang dgn kehendakNYA...Amin..

a.samad jaafar said...

Allah menguji..dan sekiranya bersabar..Allah uji dgn kebahagiaan yg tiada tandingnya..

senyum yong !!!

lovelywa said...

wah..dah dpt anak buah ehh..tahniah2..dah bole panggil makcik nih..hehehe

Post a Comment

tq 4ur comments~