Followers

Oct 25, 2011

"Pencarian Bloglist Transparent-art"

Cik Penganjur : Mashi


syarat-syarat:

terbuka untuk  BLOGGER PEREMPUAN SAHAJA

1. buat satu entri yang bertajuk " pencarian bloglist transparent-art "

2. masukkan gambar notis kat atas 2 dalam entri korang, pas2 ikut suka la nk tulis apa
kalau x biar tajuk n gambar notis 2 pun dh ok.

3.tag kat member korang n bgtau la kat dia kan. 1) smilenajah
 2) Yna
4. Linkkan entri anda dekat sini semula.. =Tinggalkan URL anda di ruangan COMMENT yang ada kat bawah tu.senang nak pilih
 

4 princes N princess Yg Sweet:

smilenajah93 said...

hype ! thanks tagged . join it :)

smilenajah93 said...

hype ! thanks tagged . join it :)

lovelywa said...

mie, ape maksud kontest ni sebenarnye ehh?? transparent art tu ape maksudnye??

ArT-Mashi said...

Kak emme : hi..ingt mashi g x? mashi hutang kak emme rm5 untuk time bloglist mashi dlu..hehe t mashi bg k, dulu stop jap blog2 ni ada masalah.. tq sudi join lagi
smile: tq join
lovelywa: contest ni tujuan dia nak cari bloglist untuk blog saya..nama blog saya transparent art..tq

Post a Comment

tq 4ur comments~