Followers

Jan 9, 2012

Best la gi Penang~

Sebab? dah lama tak pegi kot?
Sebab? Teruja nak lalu kat Jambatan Pulau Pinang
Sebab? Excited nak naik train kat Bukit Bendera
mcm2 la sebabnya........
sebab kaki jalan cam saya....

Best la........... hehehee...

 Jambatan Pulau Pinang saya datang dgn mak ayah saya!!!!
 Saya hampir dgn Jambatan Pulau Pinang, haiiiii org Penang! Cek Mai Penang ni!!!!
 Sudah Menyeberang Jambatan dgn selamat ~
 rasa tak nak tinggalkan Jambatan ni, Teruja............~
 cek mai Penang nak pekene PasemboQ makan jgn tersemboQ, hahaha....!!!
 Check In Hotel Bajet, gile bajet Tune Hotel ni...huhuhuhu.... cek tamo duduk dah pas ni...grrrr~~~
Peace sebab cek nak pi pusing Penang...

pst: tah pape punye entry...no idea gitu la jadinya...huhu~

16 princes N princess Yg Sweet:

nuyui a.k.a miss YUI said...

gila bajet tp xmow duk dah..haha..ni msti adatak kena..kompem!

Shu Shinju said...

waaa...dtg penang erk..tempat kite tu..:)

.: iEyLa :. said...

nape hotel tu kak??
xbest ek?

Ena said...

owh.. p penang yeh..

tak jumpa pong...

ekekke.. memg la sbb ena p dalam mimpi jekk.. wiiiiiiiiiiiiii.. ;P

Ena said...

dear

Sidratul Muntaha said...

aku pun dah pernh duduk sini.dekat klia la.
mgm budget nak mati..

rDnA said...

suka gak penang..heee

cheqna said...

tunggu la bila cheqna dah kahwin nanti..memang berjalan2 la kejenya..hehehehehe

erienz said...

bilelah cek lak nk sampi ke sana...nk rasa pesembq gak...(",)

Eye_nee said...

pernah pi penang sekali jer....tp melauinya dah byk kali lah tiap kali anta ank akk yg sulung tu ke perlis...

Lina Rahim said...

masa cuti haritu Lina g kenduri kawen je..tak sempat nak jalan2..

Zul Fattah said...

fuhh.. best la dapat g jalan2... makan angin.. kita masih lg terperap dlm bilik mngadap paper final..

ghimau said...

Salam aku dah tak maintain lagi dah blog lama aku : ghimau.blogspot.com. Skang ni aku dah ada blog baru. Singgah dan komen la kat blog baru aku ni yer : http://gh1mau.wordpress.com

Mama Gee said...

eh eh..br je akak ingat nk duk kat tune hotel tu...tak best ek??? hehe cancell

Myra Jay said...

Nanti kalau mai Penang lagi roger cheq na ;)

Zana Adieyza said...

nape hotel tu? x ok eh?

Post a Comment

tq 4ur comments~