Followers

Jan 17, 2012

Sorryyyy...~ Entry Tak de Idea utk kalian haha...


























Tak tau la nak update ape

tiba2 tiada mood

malas. blur. tidak tahu apa-apa

Tak mengapa jika kalian mau komen atau sebaliknya

yang pasti saya nak update blog saya yg tak brapa bestt ini

ada ke org nak singgah blog saya

ada ke yg suka blog saya

Jika ada yg sudi singgah

saya sangat2 berterima kasih

tiada hadiah yg lebih indah

hanya penghargaan dalam persahabatan alam maya
moga ikatan kemesraan ini berpanjangan...

11 princes N princess Yg Sweet:

atty's said...

salam emme..kty pun kdg dtg mood malas tak berhapdet blognya

Nigina said...

mmg kekkadang akak pun takda idea.. tu yang bersawang tu.. kekadang ada tapi malas nak upload gambar berbagai hehehe

nuyui a.k.a miss YUI said...

alahai.sy sggh aje nis sis..hihi..dont worry ea..

cheqna said...

cheqna rajin cuma sibuk je...skang nak purak2 tak sibuk =)

wahida said...

aku pun menghargai persahabatan kita di alam maya ni...

semoga ianya berkekalan...amin...

Syue Mustafa said...

Of coz akak selalu jenguk kat sini walau kekadang jd silence reader sajer.

munna said...

macam ni pun dah kira ok emme... jgn hilang terus sudah lah

MulutPayau said...

akak suka snggah sini..suka baca dan suka komen....hehehehe
semoga persahabatan alam maya yg terjalin berkekalan.....

Abang Jonni said...

tuan rumahhhh... oooo... tuan rumah....

saya dtg singgah ni...
tak payah bagi hadiah2...
dapat air sirap pun jadilah....

dahaga ni tuan rumah...
huhuhuhuhuhu

Rashid said...

bersahabat kat alam maya ini memang indahkan eMMe .. walaupun tak pernah jumpa tapi macam selalu ada je ..

senyum saya bila fikirkannya ..

Ena said...

itu biasa kan emme.. bila tak de idea nak berblog tp n3 tetap kuor.. heheheh..

Post a Comment

tq 4ur comments~