Followers

Jan 13, 2012

Karnival Pengajian Tinggi Negara 2012 Kali Ke-8



Zon 1
Pahang

Anjuran KPT dengan Kerjasama KPM
Disempurnakan oleh YAB Dato' Seri Mohd Najib bin Tun Abdul Razak Perdana Menteri Malaysia
pada 14 (Sabtu) jam 10.00 pagi 
bertempat di Sultan Ahmad Shah International Convention Centre Kuantan, Pahang

Aktiviti Menarik Menanti Anda!!




Ada tak Bloggers stay in Kuantan??
Saya akan berada di sana pada 14-15 Jan 2012
Boleh jumpa dgn saya (wah! skali lagi bajet retis!! dush2!!)
hahahaha~
Cari saya dekat booth KPT...
(ada ke org nak cari kaw?) heeeeee.......

14 princes N princess Yg Sweet:

nuyui a.k.a miss YUI said...

wah..nadiah.com dok sana rasanya..

p/s: sis,guna cbox.. akk tekan aje.. kat cbox sy adda link nya..

cheqna said...

selamat la dear =)

atty's said...

kalau area sini, leh kita jumpa

iizla said...

keje kat KPT ke?

Myra Jay said...

Ala, jauh lak..
Bila nak buat kat Penang? ;)

munna said...

kalau kat Temerloh kak munna dah serbu nak jumpa emme...

Cho Zila said...

selamat menjalankan tugas.. best lerh gi banyak tempat yerk...

eita said...

ada dapat mesej baru ni pasal karnival ni...

Rashid said...

iyake .. sayapun akan ada sana juga. Ni boleh jumpa nii .. hehe ;)






gurau jer ..

eMMe said...

@Rashid cikgu, serius la ley jumpe kalo sudi pesalahnye, booth Bhg Sukan...

Amy Syaquena said...

wah seronok la leh gi banyak tempat..

eelobor said...

dah lebih umur la nak masuk belajar.... huhuhu

MulutPayau said...

jauh lah dik...kalau dekat akak dah serbu....

RozSyah said...

aku balik sini..ko lak pegi outstation
ek..hihihi..

Post a Comment

tq 4ur comments~