Followers

Aug 6, 2012

Dah 2 kali jadi gini...

Jumaat lepas, saya TER lupa inform boss saya supaya tidak kunci bilik
skiranya Boss balik dulu
TERlupa dan TERleka seketika saya jadinya..
TERalpa pun ya... bajet Boss tak kunci bilik
kunci spare pun dalam bilik
Bagus!
Padan Muka kamu eMMe...
hahahahahaa
2 hari la takde handbag (sabtu n ahad)
handphone
duit
IC dan segala2nya....
melenggang patah2 la saya jawapnya
hahahhahaa~
dah la beli barang2 dapur,
meleleh air liur nak wat spagetti
huhuhuhuu....
menangis skit, sebab Mr HuB perli2 grrrrrr~

pst: Serikkkk sebenarnye..tapi harap tak berulang lagi n sentiasa beringat ya wahai eMMe..kih!kih!kih! nak salah kan BOSS??? oh tidakkk.... diri ku ini la....yg bersalah...

24 princes N princess Yg Sweet:

aquagugurl said...

eMMe : saya pun penah kena macamni..nasib bos saya yg skrg ni, saya dah train (hehe) kalau dia balik lmbt,jgn kunci pintu..cuma tutup je sbb kdg2 pagi ada staff yg masuk keje awal nak guna mesin faks coz dah penah terjadi (mesin faks kan dalam bilik P.A.)..saya terlewat masuk ofis, ada officer nak guna faks..tpksa tunggu smpai saya masuk ofis..

Nazirah Azeman said...

hehehhehehe sy pun penah jugak tertinggal kunci dalam bilik kebal kami.so utk elakkan jd mcm nih lagi,kunci spare sy letak kat tmpt rahsie kat luar bilik.hehehehehe

Roz said...

belum jadi mak orang lagi ko dah lupa...kalau dah bersalin nnt xtau la..org kata bila bersalin byk urat putus..lagi byk lupa..hihihi....

kakcik said...

Lupa itu kan sifat manusia biasa? :)

:: Mrs.Eady :: said...

loorr...

Umie a'iesya said...

alahai....sib baik tak beli daging haitu, kalau tak habis le kannnn, huhuh

Deqla manjew said...

hurm... deqla pun x lari dari penyakit lupa ni dear..lepas ni kena lebih beringat k..

Salmiza said...

hehe pose2 ni perot lapo tu agaknya mudah lupa...

-Sara- said...

eh harulah kalau camtu..hehe..pasni jgn lupe lagi tau :P

Bazilah (^0^) said...

babies dah buat mama dia lupa la tuh hehehe..
p/s : lama dah x jenguk blog akk, harap akk sehat dan still berpuasa penuh :)

hidupku ada kamu.blogspot.com.my said...

ksian emy ek..jgn lupa2 lg tau

Cho Zila said...

best gak kot leh ada alasan ngan suami suruh dia bayo semua benda... isyh tapi tak syiokkan...

azizah :) said...

lol.. kesian akak kita ni... pasni jangan lupa lagi tau..seronok berjalan xde duit sendiri...hehee

the malay male said...

dugaan bulan puasa

eKa said...

pembawakan budak kot emme

Izni Hafiz Abdul Rashid said...

buat lagi spare kunci tu... simpan kat rumah dan simpan dalam kereta satu... :)

rieda_ffya said...

sian emme..abih tu kemana2 pakai ape...

Mama Gee said...

jgn lupa kunci rumah plak pasni ya emme...

Adams Ayens said...

bb kena lah ingat kan mumy die..gerak2 sket ke..tendang2 peyut mumy ke?...tu la lain kali lupe lagi ek..sib bek xde hal urgent tau..
ingat lain kali buat lg..
huhuhu jgn nangis..
nnti bb pun nangis..

~~AzaLea~~ said...

ayoooo...

eMMe, kene banyak mkn kismis tu... huhuhu

Ann Ishak said...

biasalah tu emme, terlupa ni bukannya di buat2...cuma yang harunya bila kena hari jumaat pulak, tak pasal2 jadi pendatang dengan izin di negara sendiri untuk 2 hari hik hik hik

a.samad jaafar said...

kalau tak silap dulu pernah terkunci suami kat dalam rumah.. cekap tu bagus mE.. trlebih cekap....errrr.. gitu laaa huhuhuhu..

selamat berbuka pose yak mE..

nadia said...

amboi kak, belum keluar DUA lagi tu dah lupe? ;))

Deqla manjew said...

deqla nk full name emme... bgtau kat komen entri deqla k.. :)

Post a Comment

tq 4ur comments~