Followers

Aug 11, 2012

Ape Cite U All? Raya dan Puasa...

Salam Semua..
Sihat n puasa hari ini?
Alhamdulillah... moga puasa tahun
bermakna buat kalian semua,
 Me nak update kat umah ari Sabtu/Ahad ari tu..
konon nye update pas sahur la kan..
mood: mmg segar mata la kan... heehee..
belum rasa nk sambung tidur,
maybe sebab lg seminggu nk raya kot..
(tapi, at last terlelap semula sebab tak leh nak post entry....huhuhuh... tak reti gune tablet, lain la dpt Laptop/PC kan... teror la...)

Persiapan kowang mcmner?
tahun ni Me simple je, coz x leh nk sibuk2 tempah baju pun, hehe
tema Me tahun ni: kembang kembang sibunga kemboja, hahahaha...

tahu kan kenape? untungla yg boleh berbaju kebaya tuu,, baju kurung jauh sekali dapat Me sarung ke badan... kowang mesti glamour dari Me kan..kan..

takpe, yg penting, kite berkesempatan mengecapi dan menikmati Syawal nnt

InsyaAllah...

pst: sori... tak pat kirim kad raya kat kowang... la ni baru leh tarik nafas lega... fuhh!!! settle pengedaran kad kad raya + kad kahwin anak boss yg beratus2 tu... hehehee...

15 princes N princess Yg Sweet:

nuyui a.k.a miss YUI said...

persiapan bese2 aje..hihi.

wahida said...

tahun ni adalah tahun yg sgt sederhana pada aku...

Lina Rahim said...

kembang semangkok pun ada isi 2 lagi tu..hehe..hati2 ya pilih makanan masa raya nanti..takut angin tak selesa badan pula..

selamat Berpuasa & selamat Hari Raya.

rieda_ffya said...

nanti carik dress yg da siap ..byk yg cantik2 utk ibu pegnent cam me..walau pon pegnent, lagi sweet kalo dpt pakai dress yg cun2..ingat ibu pegnen x bole bergaya ke bila raya..hehehe..pakai tau..

Kakzakie said...

Me lagilah glamour raya kali ini. Bukan selalu dapat pakai kembang-kembang. Paling cepat pun 2-3 tahun sekali... dari org lain kalau raya berbaju kurung/kebaya, Me dapat baju kembang-kembang hihi...:)

azizah :) said...

persiapan biasa je kak.. baju semua tak beli lagi.. cume excited first time nak raya as suamiisteri...hehe nak tunggu suami balik b4 raya baru beli baju raya..hukhukhuk

akak tak glamer takpe janji baby dalam perut tu penting!

Eye_nee said...

Baju kembang pun kembang lah kan...siapa berani pakai baju kembang time raya..kira terer lah tu...hikhik...

adyna said...

persiapan saya ala kadar je lebih pada anak2 :)

♥ ROS ♥ said...

Ros pakai bju kurung pahang.. Sbb kembang kat bwah.. Masih boleh berbju kurung.. Emme lainlah, twin :p ros dh pancit 3hari takat ni.. Hihihi.. :p

Marya Yusof said...

As salam eMMe,

Untung juga dpt pakai baju kembang... comel gitu! :))

Kami kat sini ala kadar je :)

Selamat Hari Raya & Maaf Zahir Batin :))

erienz said...

Hi dear, ok lah tu, seronk tau walaupun dah kembang, rin pun sama mcm emme, ala kadarje, baju asal nk buat baju keje, jadik baju raya...oklah kan...

Ena said...

tak kisah la me, janji berbaju raya kan..

kami tahun ni semuanya simple2 aje.. kalo tgk keadaan rumah tak de rupa mcm nak raya pung. rasa malu je kalo ada tetamu nak datang raya nanti sbb rumah nampak selekeh benor.. aiyakkkk!

BERT said...

persiapn biasa je.. arini bru nk g cr bju ry hihi.. taun ni sibuk adik n adik ipar nk kawen pas ry ni..

Mama Gee said...

persiapan raya rs dh ok...tp mood nk raya tu suam2 kuku je...sbb belum apa2 akak dh beraya dulu ni..huhu

Cinta Misteri said...

Jd kojer plak erk kena ngantor kad kawin ank boss. CiM pun nk pasang sekreteri lah mcm ni

Post a Comment

tq 4ur comments~