Followers

Aug 8, 2012

Tadik Gi Check Up.. Semalam Bz dgn Kad Raya n Kad Kahwin Lagikkk

Salam.
Hai.. apa khabar semua,
esp. kak bloggers, dik bloggers, kawan2 bloggers.
yg sudi jenguk blog eMMe yg tak seperti mana nya ini.
Terima kasih
tiada ungkapan lain yg dpt kuucapkan.
tak mampu rasa nya buat seperti kalian
terharu sgt.. sayang sgt2 kawan2 bloggers saya
yg sudi komen byk2
yg sudi folos Me byk2
Me free me balas komen2 n BW kowang ya!
sori...mood: still busy dgn Kad2 raya n Kad2 kawen anak bos
sampai tak pat nak anta Kad2 raya Me kat kowang tau
sooo~ sorry...

Kowang.
tadi Me gi Checkup kat Klinik
app jam 10.40
dpt  jumpe nurse jam 11.40 pg
jenuh tunggu. kabarnya line dowang slow
what ever... line pun puasa jugak kan...
layan je la...
check Darah (HB) rendah, still cam last month 10.7
cam biasa la kene bebel pasal makan...
suh minum susu la.
suh makan bayam la
makan kerang la
makan hati
makan limpa
isk2...makan2 la..Me kene makan organ dlm la yuuu...
tadi beli kerang..tgk cam fresh je kerang dia...
excited nak rebos kerang half cook (nampak merah2..ngeee)
rebos bayam... ratah gitu je
nasi pun nurse suh makan banyak
semua mau double yuuu~

pst: Pesan kat sesape yg mengandung, minum air masak byk2 kay~ bulan puasa susah sikit nak tambah berat, tadi berat turun 1kg, wahhh.. n besar baby pun same cam last month ayooo~ nurse kata tak pe..tapi suh makan banyak2... camnerrr.... grrrrrrr~

18 princes N princess Yg Sweet:

nadia said...

kak emme! :)
makan banyak2 tau. dah name pon double. semua kena la doubleee. akak, nanti nadia nak datang lawat baby akak boleh? hihihi

SSulieana said...

emme, masa second peknen su punya hb pun rendah tau...su try ambik pil produk HPA...nama dia HB...alhamdulillah naik terus hb su...ofismate su yg tgh peknen skrg pun aritu hb dia rendah, su belikan dia pil dr HPA tu...alhamdulillah baru2 ni dia g checkup terus hb dia naik...dekat presint 15 ada cawangan HPA ni...

eMMe said...

@SSulieana Terima kasih Sulie, atas bantuan kamu.. saya akan dpt kan produk tersebut, InsyaAllah n moga HB saya tak rendah lagik...

Deqla manjew said...

bestnye dgr citer org ngandung nih..bila la nk merasa... :(

baby lydia said...

akk bizi2 pn..baby kne jga tue..pemakanan penting sgt tau !!

-gedek! said...

nasib baik uncle tak ngandung

Zana Adieyza said...

makan banyak demi yg tersayang dlm perut tu.. mmg la kena makan double, kat dalam tu kan ada 2 baby comey! hihihi

SSulieana said...

emme...mmg patut pun budak tu kene gigit, sbb mama dia pun selalu gigit2 manja kat dia..hehe

Jumaat lepas su x de g memana pun...tido kat ofis...nasib emme x tegur kalau x salah org..hihi

Kakzakie said...

Baca komen uncle kakak tergelak Me.

Makanlah banyak-banyak Me demi baby-baby. Kalau satu tu lain ini 2 sebab tu kena double..

Deqla manjew said...

ish x terasa la... mana de.. deqla ok jek..citer je la psl peknen..deqla mmg suka baca..untung2 bole kongsi pengalaman kan..mana tau rezeki deqla lps ni..bole belajar dari sekrg... :)

ainnoraini said...

Mkn byk2 tau...biar dua2 sihat...

Nazirah Azeman said...

mkn mknn yg berkhasiat yer dear

Mooniqueen said...

Makan kurma banyak2 yang... Insya Allah hb ok...n good for energy... Salam ziarah... Follow u

Ann Ishak said...

makan double, minum pun double...sekarang ni takpe emme, biar serba double, yang penting sihat ibu dan anak2 :)

nadia said...

kak emme, ni no fon nadia. 0197564019. nanti dah bersalin, akak roger2 la nadia tau. kalau xde aral melintang, nak sangat pegi tengok baby2 kak emme! nadia xtau kenapa, kenal akak dalam blog terus rasa sayanggg. :)

ieda said...

kena makan lebih sikit dikk
HB rendah tuu x merbahaya sgt kalau bukan paras yg terlalu rendah
biasanya mengandung memang macam tuu ;)

azizah :) said...

yelah kak.. akak ada kembar dalam tu..so kena makan tripple la..makan banyak2 makanan tambah darah yer kak.. demi baby :) akak jaga diri baik2 k...jijah doakan akak semuanya..

*blog akak ada malware dr enciknakal.com*

hidupku ada kamu.blogspot.com.my said...

mkn emme jgn tk mkn...mkn tuk bby..

Post a Comment

tq 4ur comments~