Followers

Aug 17, 2012

Salam Ulang Tahun buat Mr HuB dan 1 lagi kejadian yg mengejutkan...

Salam buat semua.
Puasa hari ke 28
Hari ini adalah hari ulang tahun Mr HuB
yang ke... dot..dot... heheehehe...

Moga beliau senantiasa diberikan kesihatan yg berkekalan
dimurahkan rezeki (hope one day dia dapat kerja TETAP)
InsyaAllah..............Amin...
Moga Allah swt memberkati dan merahmati suami ku
Murah rezeki dan dilindungi Allah swt

Romantik sgt ke?
cukup la sikit2 sudah...

pst: Hari ini dan tarikh ini tak dapat Me lupa kan.. dimana kami terlibat kemalangan, Syukur Alhamdulillah kami takde apa apa kecederaan, hanya sedikit terkejut, tapi...........Kereta kami terukkk remukkk....dilanggar lori...gara gara Mr HuB nak mengelak dari melanggar anak lembu yg tetibe melompat ke arah kereta kami, terpaksa brek emergency...lagi 1 hari nak raya..........kereta akan masuk bengkel tah brapa lama agaknya dibaikpulih...mood: sedikit down...siapa nak bagi pinjam kereta???? Raya tahun ini.....tak brapa syokkk laa...

Ya Allah lindungi lah anak anak dlm kandungan ku.....

18 princes N princess Yg Sweet:

azizah :) said...

happy birthday untuk abg akak yer :) alololo siannya..kete masuk bengkel pulak.. dugaan raya kak.. jijah doakan anak2 akak sihat yg kandungan.. moga Allah melindungi mereka.. Amin..

akak jangan pikir bukan2 yer..

♥MAMASYAZA♥ said...

alahaiii dilanggar lori, takut akak dengar. apapun syukur emme, suami n baby semuanya selamat. itu yg lebih penting.

Nanak said...

happy bday to your hubby..
omg..emme ok tak? takpe emme, keta boleh dibaiki ok..yg ptg emme n husband takde apa2..
take care :)

lovelywa said...

happy besday to ur asben emme..alhamdulillah sib baek takde pepe kan..Selamat hari raya emme..

FirZie83 said...

Alhamdulillah kak emme n hubby selamat...moga babies kat dlm tu x da apa2...aminnnnnnn...t.care kak

MulutPayau said...

selamat hari lahir utk suami eMMe....semoga sntiasa dimurahkan rezeki dan diberi kesihatan yg baik...

Siannya dik, nasib baik tak de apa2....

Kyra said...

naseb baik emme tak jadi apa2..betolkan mmg sedih la..t cre ye..

Cikgu Ma said...

happy birthday to your hubby...moga jodoh berpanjangan...

salam aidilfitri...best tak raya tahun ni? =)

http://qurratulain-pagaremas.blogspot.com/2012/08/ce-citerr.html

eita said...

nasib baik takde apa2 yang buruk berlaku kan..

selamat hari lahir untuk suami akak...
semoga bahagia sehingga akir hayat..

DIDOT said...

ya allah..terkejut aku bace post ko nei..sori la da ry ke bape br dpt bc blog..huhuh..ko n babies ok x???..da scan???..take care tau..;)

rieda_ffya said...

sabau me...nak wat camne...da nasib...selamat ulangtahun buat u hubby..

Mama Gee said...

syukurlah uols tak apa2...
balik kpg tu camne?

Dilla Ady said...

cak!

salam lebaran emme cayam!

sori lame tak tinggalkan jejak..

harap2 kete yu da sihat ye darling!

wahida said...

kereta rosak takpe, janji uolls takde apa2...paling penting baby dlm kandungan tu...

hepi belated beday to ur hubby...

Ann Ishak said...

mujur emme dengan kandungan dan suami tak apa2, takpelah kereta yang kena teruk asalkan semuanya selamat :)

Shima said...

selamat hari lahir utk suami kak emme....

sal ya said...

yang penting selamat kesemuanya. kereta boleh cari ganti. nyawa tak ada dantian. take care ye...

atty's said...

syukur emme dan suami takde apa2..alhamdulillah.

Post a Comment

tq 4ur comments~